Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Services Foundation Services

Medfølger fra start

Succes defineret på ny

Medfølger fra start

Hver Volvo-maskiner fås med vores legendariske Volvo-kundesupport - har sat standarden for industrien siden 1832. Uanset om du køber nyt eller brugt, tilbyder vores globale netværk af forhandlere og teknikere support døgnet runde, herunder maskinovervågning og reservedelstilgængelighed i verdensklasse. Det er grundlaget for alt, der tilbydes af Volvo-tjenester, så du kan være sikker på, at vi har dig dækket lige fra starten.

Verdensomspændende forhandlernet

Volvo har et omfattende netværk for fuldt at tjene dine behov med lokalt viden og global erfaring. Vores omfattende infrastruktur af forhandlere, værksteder og dedikeret personale rundt omkring i verden bruger den delte erfaring i hele Volvos organisation.

Volvo-serviceteknikere

Volvos uddannede forhandlerteknikere kender din Volvo-maskine ind og ud ved bedre end nogen andre, hvordan teknologien optimeres. Som vi ser det er viden og ekspertise integreret i vores tilbud. Det er derfor, at vi sikrer os, at vores professionelle får løbende uddannelse og holder sig opdateret i de nyeste standarder og værktøjer, der leveres af Volvo.

Global reservedelstilgængelighed

Ingen individuel leverandør af dele kan konkurrere med Volvo som en totalleverandør af løsninger. Uanset hvilken del der kræves, kan vi levere og udskifte den hurtigt og sikkert - selv på Volvo-maskiner, der er købt for ti år siden. Få adgang til hundredtusindvis af dele via vore omfattende logistiknetværk, som er tilgængeligt via din ene kilde - din Volvo-forhandler.

Fuld garanti

Kvalitet er synonymt med Volvo-mærket og har været centralt for de produkter, vi har udviklet og produceret i mere end 185 år. Vi videregiver vores tro på kvaliteten i vores produkter til dig gennem vores omfattende tilbud, som kombinerer standardgaranti og et fleksibelt, udvidet dækningsprogram. Du kan også se frem til den fred i sindet, der følger med omfattende garantier, som fås ved køb af originale Volvo-dele.

Introduktionstræning

Få din maskine og driften op at køre ved hjælp af vores professionelle medarbejdere, der tilbyder indledende maskininstruktioner og førertræning på arbejdspladsen.

CareTrack

Spart tid og penge med CareTrack - et af de mange maskinovervågnings-informationssystemer. CareTrack er standard på større maskiner, det giver dig fri adgang til din maskines data, såsom timer og placering og hjælper dig med at planlægge service mere effektivt takket være alarmer. Lås efter indstigningsniveauet op for uendelige muligheder for at forbedre førerydelsen. øge produktiviteten og mindske brændstofomkostningerne.

Proaktiv overvågning

Hold din maskine i gang med Proaktiv overvågning. Volvo overvåger maskinens data på afstand fra vores helt efter Uptime Center, der hjælper med at varsle potentielle svigt, før de opstår. Dette giver dig mere tid til at fokusere på din drift, hvilket hjælper med at mindske ikke planlagte driftsstop og minimere reparationsomkostningerne.

24/7-support

Vores mål er klart: vi vil gøre, hvad det tager at sikre fejlfri drift og gøre din maskine så produktiv og lønsom, som den kan blive. Vi tilbyder døgnsupport og vil være klar til at hjælpe dig når som helst og hvor som helst, du har mest brug for det.

Volvo artikler

Vores maskiner designes, bygges og understøttes på en unik måde. Rundt omkring i verden er folk stolte over at eje og bruge Volvo-produkter. Vælg blandt vores brede udvalg af officielle Volvo-mærkede salgsartikler, herunder tøj, legetøj, samlerobjekter og andre produkter, der afspejler vores mærke og hvad vi tror på.