Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo Co-pilot operator training

Volvo Co-Pilot-operatørtræning

Lær at anvende Assist-programmerne

Volvo Co-Pilot-operatørtræning

Volvo Co-Pilot-operatørtræning er beregnet til at hjælpe operatørerne med at anvende Volvo Co-Pilot og dets avancerede Assist-programmer på den mest effektive måde. Det gør operatørerne mere sikre, og arbejdsskiftene bliver mere produktive og effektive.

Det får du

Optimer produktiviteten

Volvo Co-Pilot er udviklet til at gøre dine arbejdsoperationer mere rentable. Den relaterede træning hjælper operatørerne med at blive så produktive som muligt, når de anvender Volvo Co-Pilot og systemets avancerede Assist-programmer.

Højere effektivitet

Når operatørerne forstår alle funktioner i Assist-programmerne og de værdifulde informationer, systemet indeholder, kan de arbejde mere effektivt.

Lavere omkostninger

Du sparer ikke kun brændstof og optimerer driften, når maskinerne anvendes optimalt ved hjælp af Volvo Co-Pilot, men det begrænser også unødvendig tomgangskørsel og maskinslitage.

Udnyt maskinerne fuldt ud

Når operatørerne har god forståelse for de mange gennemtænkte funktioner i Assist-programmerne, kan de udnytte maskinernes fulde potentiale.

Større operatørtilfredshed

Det har vist sig, at træning giver større tilfredshed på jobbet, så operatørerne bliver gladere og mere produktive. Virksomhedens engagement i medarbejderudvikling er også med til at tiltrække dygtige operatører.

Produktgruppen Volvo Co-Pilot

Optimer dit arbejde med Volvo Co-Pilot, din partner i førerhuset. Den 10"-touchscreen med høj opløsning giver adgang til en række Assist-programmer, der er udviklet til at øge produktivitet, præcision og effektivitet.

Dig Assist

Få gravemaskinen til at arbejde hurtigere og mere præcist.

Load Assist

Læs den optimale mængde materiale, og optimer belastningscyklusserne.

Haul Assist

Overvåg produktionen, og optimer transportcyklusserne.

Compact Assist

Udfør kompakteringsarbejde af høj kvalitet, og dokumenter det.

Pave Assist

Luk op for førsteklasses asfaltudlægningsresultater

Sådan fungerer det

Efter kurset vil du kunne anvende Volvo Co-Pilot effektivt med alle funktioner i et bestemt Assist-program.

Fra teori...

Træningen begynder med en teoretisk del med Volvo Co-Pilot-simulatorer, gruppediskussioner, øvelser og præsentationer fra vores erfarne instruktører:

 • Introduktion til Volvo Co-Pilot
 • Introduktion til Assist-programmer
 • Egenskaber og funktioner
 • Betjeningsanvisninger
  • Indstillinger og kalibrering
  • Assist-funktioner
  • Større effektivitet
  • Gode råd
...for at øve sig

Efter den teoretiske undervisning skal deltagerne anvende Volvo Co-Pilot og det, de har lært, i praksis. Kursusdeltagerne får en præsentation af alle Volvo Co-Pilot-komponenter, inden de gennemgår en omfattende liste over funktioner og opgaver.

Vores erfarne instruktør overvåger arbejdsresultaterne i de praktiske opgaver, giver feedback og foreslår forbedringer i realtid.

Den praktiske træning kan suppleres med praktiske øvelser eller coaching af instruktøren under operatørens daglige arbejde.

Optimér din virksomhed

Lad os diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os