Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark
Volvo EcoOperator

Volvo+Fører=Begavet arbejdskraft

Volvo EcoOperator

Bliv certificeret som Volvo EcoOperator

Volvo EcoOperator

Formålet med kurset er at give deltagerne grundlæggende indsigt i funktioner og features, der kan optimerer kørslen og driften af Volvos entreprenørmaskiner. Der fokuseres særligt på områder, der kan forbedre den driftsøkonomiske anvendelse af maskinerne - herunder specielt brændstofforbrug og optimal miljømæssig drift. 

Gennemført kursus kvalificerer deltagerne til at kalde sig certificeret Volvo EcoOperator. Det er en titel og et kvalitetsstempel, der betyder, at man såvel teoretisk som praktisk er uddannet til optimal kørsel med Volvos entreprenørmaskiner. 

Volvo har sammensat et meget kvalificeret hold bestående af produktspecialister fra Danmark, med support fra Volvos produktspecialister i Sverige, til den teoretiske del. Den praktiske del af kurset varetages af Volvos professionelle team af testkørere fra Volvo Demo Center i Eskilstuna. 

Såvel teori som praktik vil blive afholdt på et højt fagligt og teknisk niveau (på dansk), og det er vores ambition, at alle deltagere drager fra Sverige med en fornyet og opdateret viden, der direkte vil kunne omsættes til et positivt resultat på den enkelte virksomheds maskinomkostninger. 

Tilmelding skal foregå direkte til din Volvo kontaktperson.

Prisen for at deltage i Volvo EcoOperator 2021 er 15.000,- kr. pr. person. Prisen dækker flyrejse, transport til/fra hotel, hotelovernatning samt alle måltider på turen. 

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig oplevelse. 


Volvo Eco Operator