Volvo Entreprenørmaskiner A/S Danmark

Kompakte, men kraftige nye Volvo EC37 og ECR40 gravemaskiner

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) bringer overlegen stabilitet, enestående komfort og øget produktivitet med introduktionen af to nye kompakte gravemaskiner – EC37 på 3,5 ton og ECR40 på 4 ton.

Disse kompakte gravemaskiner kan prale med både problemfri håndtering og nem servicering foruden rummelighed og komfort takket være det nye moderne førerhus, og de er klar til at levere høj brydekraft og løfteevne på tværs af en mængde opgaver. De nye modeller erstatter de udfasede EC35D, ECR35D og ECR40D gravemaskiner og er udstyret med mange af de storartede kundefordele, som allerede blev introduceret med de nyligt lancerede ECR50 og ECR58 gravemaskiner.

Den dynamiske duo byder på den samme betjeningsvenlige funktionsdygtighed med overlegen stabilitet og langvarig ydeevne. De deler den samme platform og de samme komponenter, og den eneste forskel mellem de to er, at EC37 har et konventionelt design af den øvre slæde, mens ECR40 har et kort radiuskoncept for at muliggøre arbejde i mere begrænsede områder.

Alsidige og stabile præstationer

Modellerne har fordelen ved en ny forlænget undervogn, som sætter dem i stand til at bevare optimal stabilitet i stort set alle omgivelser, takket være en meget bedre vægtbalance på grund af den længere kontakt mellem larvebåndene og jorden. Et højt systemtryk sørger for imponerende trækkraft ved kørsel op ad skråninger eller hen over ujævnt terræn, mens maskinernes overlegne brydekraft, rivekraft og løftekapacitet leverer al effekten til at få jobbet gjort.

Som følge af hydraulikflowindstillingen, som kan tilpasses, og arbejdstilstandene til et bredt udvalg af redskaber og anvendelsesområder er det nu nemmere end nogensinde før at opsætte maskinen til enhver påkrævet opgave. Det fører til bedre maskinydelser og øget oppetid. Og hvis der er mere end én person, der betjener maskinen, kan kunden nu opsætte styringen, nøjagtigt sådan som det passer hver enkelt person med blot nogle få, enkle ændringer af indstillingerne på den helt nye HMI (human machine interface – menneske/maskine-interface). 

Volvos hydrauliktommelfinger (ekstraudstyr) lukker også op for en helt ny verden af produktivitet, idet den leverer den fleksibilitet og kontrol, som er nødvendig over et bredt udvalg af anvendelsesområder såsom løft, stabling, transport, placering og læsning. Den kan trækkes helt ind mod armen for at give fuld, uhindret brug af skovlen eller hammeren.

Legende let kontrol og komfort

De nye EC37 og ECR40 gravemaskiner er udstyret med det samme rummelige, ergonomiske og lydløse førerhus, som blev introduceret på ECR50 og ECR58 gravemaskinerne. Dette betragtes som et af de bedste førerhuse på markedet med et moderne udvendigt design. Det giver et mere behageligt arbejdsmiljø, enestående udsyn og al den komfort, som er nødvendig for at reducere træthed, øge produktiviteten og gøre det muligt for operatøren at holde sig fokuseret på at udføre en hel dags arbejde.

Med sit intuitive navigationssystem og sine proportionale fingerspidsbetjeningselementer er disse kompakte maskiner det perfekte valg selv til nyuddannede operatører. Den gnidningsløse hydraulik og den praktiske og alligevel altomfattende opsætning til mange funktioner – foruden et intuitivt rullehjul, 5” farveskærm og HMI-funktioner, som er nemme at finde rundt i – sørger for fremragende kontrollerbarhed samtidig med, at operatørerne effektivt kan tilpasse maskinerne til ethvert jobkrav.

Maksimum oppetid og reduceret vedligeholdelse

De nye kompakte modeller har hele 50 timers smøreintervaller, nemt tilgængelige servicepunkter, en motor med stor åbning og hjelme bag samt en meget høj brændstoftankkapacitet på 70 liter. Det sikrer, at oppetiden holdes på maksimum. Med automatisk motorslukning registreres timer, der ikke arbejdes i, ikke, og dermed er maskinen mere effektiv i længere tid, samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne reduceres. Det patentbeskyttede hydraulikoliefilter giver også beskyttelse af hydrauliksystemet.

Selv om EC37 og ECR40 er kompakte maskiner, har de al den funktionalitet, præcision og effekt, som er nødvendig for at binde an med udfordringerne på næsten ethvert jobsted, med den ultimative oplevelse for operatøren.

For mere information om de to nye kompakte gravemaskiner kan du besøge vores website.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Anne Bast

Chef for mærke, markedsføring og kommunikation
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa/International
Email: anne.bast@volvo.com