Construction Equipment Suomi

ActiveCare

Pysy yhteyksissä. Paranna toimintavarmuutta

ActiveCare

Telematiikkatiedot voivat olla tehokas tapa parantaa koneittesi tehokkuutta ja toimintavarmuutta, mutta liian suuri tietomäärä voi estää sinua pääsemästä käsiksi todella tärkeisiin tietoihin. Tässä kuvaan astuu ActiveCare. Tämä kattava palvelu, jossa yhdistyvät koneen ympärivuorokautinen seuranta ja kaluston käyttöraportit, on suunniteltu pitämään koneesi huippukunnossa, vähentämään odottamattomia seisonta-aikoja ja minimoimaan korjauskustannukset.

Volvo Uptime Center -keskus

Ymmärrämme toimintavarmuuden merkityksen toimintasi menestymisen kannalta, ja siksi Volvo Construction Equipment on perustanut Volvo Uptime Center -keskuksia ympäri maailmaa. Volvo-koneiden asiantuntijamme työskentelevät näissä keskuksissa käyttäen erittäin edistyneitä vianmääritystyökaluja ja -järjestelmiä toimintavarmuuden pitämiseksi huipussaan.

Kuinka se toimii

  • Volvon CareTrack-telematiikkajärjestelmä kirjaa koneen tiedot muistiin ja lähettää ne Volvo Uptime Centeriin.
  • Volvon asiantuntijat valvovat koneita reaaliajassa ja lähettävät hälytyksiä Volvo-jälleenmyyjille. Jos toimenpiteitä tarvitaan, jälleenmyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä antaakseen ohjeita seuraavia vaiheita varten.
  • Tiedoista laaditaan myös pdf-raportti, joka lähetetään sinulle viikoittain sähköpostitse.

Koneiden ympärivuorokautista valvontaa

Pidämme sinut ajan tasalla

Suunnittelimme sen. Valmistimme sen. Anna meidän nyt huolehtia siitä.
ActiveCare -palvelun avulla Volvo seuraa koneidesi kuntoa etäältä ja ilmoittaa sinulle välittömästi, jos koneelle on tehtävä toimenpiteitä. Tämä ennakoiva toimintamalli auttaa ehkäisemään konerikkoja ja jättää sinulle enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Vähennä odottamattomia seisokkeja

Tunnista pienet ongelmat, ennen kuin niistä tulee suuria. Volvo toimittaa havaintoja koneesi kunnosta, jotta ongelmat voidaan tunnistaa ja korjata mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Minimoi odottamattomat kustannukset

Jälleenmyyjäsi voi kertoa sinulle, tarvitseeko koneesi välittömiä toimenpiteitä vai voidaanko korjaustyöt tehdä seuraavan huollon yhteydessä, jolloin kunnossapito tehostuu ja tarpeettomat ajomatkat vähenevät.

Optimoi koneen korjausaika

Vähemmän odotusaikaa tarkoittaa enemmän työaikaa. Etädiagnoosin ansiosta asentaja voi tuoda mukanaan juuri oikeat tarvikkeet.

Yksilöllisiä suosituksia

Eliminoi koneen toistuvat viat. Paikallinen jälleenmyyjäsi voi tutkia, miten konettasi käytetään ja miksi tietyt toimenpiteet saattavat aiheuttaa ongelmia. Olipa syy mikä tahansa, Volvo voi neuvoa parhaan ratkaisun, joka on räätälöity juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Ryhdy toimiin raporttien pohjalta

Valmis analyysi

Viikoittainen raportti, joka on suunniteltu osoittamaan alueet, joilla käyttövarmuutta voitaisiin parantaa, tarjoaa näkemyksiä koneen käyttötavoista. Ryhdy toimenpiteisiin ja työskentele tiiviisti Volvo-jälleenmyyjäsi kanssa varmistaaksesi koneesi pysymisen huippukunnossa.

Helppokäyttöistä tietoa

Älykkäässä raportissa näytetään tärkeät tiedot helposti ymmärrettävässä muodossa, jolloin ei tarvitse kahlata läpi monimutkaista tietoaineistoa. Raportti on räätälöity organisaatiotasi varten ja se sisältää tietoa kaluston tasolta aina työmaan yksittäisiin koneisiin asti.

Hallitse kustannuksia

Raportin perusteella on helppo havaita koneen epätavallinen käyttö ja varmistaa se, että konetta käytetään asianmukaisella tavalla. Kun sormenpäittesi ulottuvilla on tietoa esimerkiksi konetta liikaa rasittavista tilanteista, voit parantaa työskentelykäytäntöjä, minimoida korjauskustannukset ja hallita tehokkaasti huoltorutiineja.

Toimintahälytykset

Pysy ajan tasalla koneesi käyttötavoista ja tunnista alueet, joilla koneeseen kohdistuvaa rasitusta voidaan vähentää. Kutakin hälytystä koskeva raportti sisältää selityksen pitkän aikavälin vaikutuksista sekä vinkkejä siitä, miten ne voidaan välttää.

Tekniset hälytykset

Erilaisten esimerkiksi alhaista jäähdytysnestetasoa ja moottorin korkeaa lämpötilaa koskevien teknisten hälytysten ansiosta pysyt ajan tasalla koneen kunnosta. Kone luo näitä hälytyksiä tiedoksi alueista, joihin on kiinnitettävä huomiota.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä