Construction Equipment Suomi
Volvo Services Maintenance

Huolto

Huolla ja menesty

Huolto

Huollon ansiosta voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja luottaa siihen, että Volvo huoltaa koneesi asiantuntevasti puolestasi. Suunnittelemme huolto-ohjelman toimintasi ympärille – sijoitamme työmaan tehokkuuden ensimmäiselle sijalle ja minimoimme vaikutukset tuottavuuteen. Sovimme huoltohinnat yhdessä kanssasi koneen käyttötuntien mukaan, per vuosineljännes, sopimuksen voimassaoloajaksi – sen mukaan, mikä näistä tavoista soveltuu kassavirtaasi parhaiten.

Aikataulusi pitävät

Huoltoaikataulu on räätälöity konettasi varten sen käyttöympäristön ja työkohteen mukaan. Se varmistaa sen, että Volvon koulutetut huoltoasentajat – varustettuina oikeilla osilla – saapuvat työmaallesi tekemään tarvittavat työt mahdollisimman tehokkaasti sinulle sopivimpana ajankohtana.

Täyden palvelun Volvo

Käytämme tietysti vain Volvon alkuperäisiä varaosia, voiteluaineita ja jäähdytysaineita ja asennamme tarvittavat ohjelmistopäivitykset. Kirjaamme kaiken myös muistiin, jolloin syntyy selkeä huoltohistoria vakuuttamaan tulevat omistajat ja auttamaan sinua saamaan hyvän hinnan käytetystä koneestasi. Huoltoaikataulu on tärkeä: työskentelemme kanssasi voidaksemme tarjota sinulle Volvolta tarvitsemasi tukitason. Jos siis tarvitset meiltä vain varaosia omien asentajiesi tekemiä pieniä huoltotöitä varten, se ei ole ongelma. Keskustele jälleenmyyjäsi kanssa tarpeitasi vastaavasta palvelutasosta.

Ostetut lisäpalvelut

Volvo ymmärtää sen, että kaikkien tarpeet ovat erilaiset, ja tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotka voit lisätä huoltoaikatauluusi. Keskustelemalla jälleenmyyjäsi kanssa voit sopia erilaisista palveluista, mukaan lukien:

  • Jäteöljyn ja -suodattimien hävittäminen
  • Koneen puhdistus
  • Turvallisuustarkastus
  • Työvälineiden huolto
  • Kulutusosien vaihto
  • Ilmastointilaitteiston huolto
Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä