Construction Equipment Suomi
Volvon Nesteanalyysi-palvelu

Enemmän näkemystä, enemmän käytettävyyttä

Rutiininomainen Nesteanalyysi antaa tiedot, joita tarvitaan ennaltaehkäisevien korjausten ja huoltotoimien tekemiseen, ja sen on osoitettu vähentävän seisokkiaikaa jopa 15 %.

Virtaviivainen, tehokas ja erittäin tarkka Volvon Nesteanalyysi-palvelu sisältää öljyn, voiteluaineet, dieselpolttonesteet, AdBluen ja jäähdytysnesteet, jotta saat tiedot, joita tarvitaan kontaminaatio- ja kulumisongelmien tunnistamiseen mahdollisimman varhain, sekä parempien voiteluaineiden, jäähdytysnesteiden ja polttonesteiden valintaan tulevaisuudessa tarvittavan datan.

Yksi uuden Volvon Nesteanalyysi-palvelun keskeisiä ominaisuuksia on sen tekoälyn (AI) käyttö testausprosessin ja analysoinnin nopeuttamiseksi ja tarkkuuden lisäämiseksi. Tekoälyn käytön ansiosta laboratorion henkilöstö voi keskittyä testin yksityiskohtaisempiin seikkoihin, kuten asiakkaille tärkeimpien epänormaalien tai kriittisten näytteiden analysointiin, ja siten tarjota asiakkaalle käyttökelpoisempia tietoja ja suosituksia.

Miksi valita Volvon Nesteanalyysi

  • Virtaviivainen ja digitalisoitu testausprosessi
  • Tekoälypohjainen analyysi
  • Maailmanlaajuinen testausinfrastruktuuri
  • Pilvessä ylläpidetty keskitetty tietokanta
  • Intuitiiviset ja helposti ymmärrettävät raportit

Tiesitkö?

Korjauskuluista ja laiterikoista 75 % liittyy kontaminoituneiden voiteluaineiden ja polttonesteiden käyttöön, mukaan luettuna 65 - 75 % laakeririkoista. Mahdollisen likaantumisen ja kuluman varhainen havaitseminen auttaa toimimaan proaktiivisesti ennen suunnittelemattomia käyttökatkoksia, mikä auttaa säilyttämään tuottavuuden ja välttämään korjauskustannuksia.

Tekoälydata-analyysi

Nesteanalyysi-palvelumme on markkinoiden ensimmäinen tekoälydata-analyysia (AI) käyttävä, ja se tarjoaa asiakkaille nopeat ja helposti ymmärrettävät raportit ja suositukset.

Tunnista trendit, ryhdy toimiin

Volvon Nesteanalyysi-palvelu perustuu trendien analysointiin yksittäisten raporttien sijaan, ja se yhdistää testitiedot tietokannaksi. Tulosten poikkeaminen vakiintuneesta lähtötasosta voi sitten antaa tärkeän ennakkovaroituksen, että korjaustoimet ovat tarpeen seisokkiajan välttämiseksi.

Virtaviivainen digitalisoitu prosessi

Digitalisoitu Nesteanalyysi-prosessimme on opea ja suoraviivainen, ja se tuottaa erittäin tarkkoja raportteja:

  1. Otettu näyte lähetetään maailmanlaajuisen verkostomme laboratorioon
  2. Volvon laboratorio tuottaa tulokset nopeasti ja antaa olennaista tietoa esimerkiksi öljyn kunnosta, kontaminaatiosta, kulumismetalleista ja lisäaineista
  3. Raportti ladataan portaaliin tarkasteltavaksi ja arvioitavaksi
Verkkoportaali

Pilvipohjaisen portaalimme helppokäyttöinen käyttöliittymä näyttää Nesteanalyysi-raportit erittäin visuaalisessa ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Lisäksi mobiilisovelluksella käyttäjät voivat rekisteröidä näytteitä mistä tahansa maailmassa, käyttää näyteraportteja nopeasti ja helposti sekä vastaanottaa ilmoituksia, jos jokin asia vaatii kiireellistä huomiota.

Haluatko saada lisätietoja?

Paikalliselta jälleenmyyjältä saa lisätietoa Volvon Nesteanalyysista ja sen käyttöönotosta.

Katso lisätiedot