Construction Equipment Suomi
AEMP 2.0 API

AEMP 2.0 API

Helppo pääsy eri merkeistä koostuvan kaluston telematiikkatietoihin

Nujerra telematiikan haasteet / Koneiden valvonta ei ole koskaan ollut helpompaa

AEMP 2.0 API:n ansiosta eri merkeistä koostuvan kaluston telematiikkatiedot ovat nyt saatavina yhtenäisessä muodossa, joten voit lisätä tiedot helposti olemassa oleviin järjestelmiisi. Tällaisten ajoneuvokalustojen operaattoreiden on ollut haastavaa hallita monia erilaisia telematiikkaratkaisuja, jotka tuottavat erityyppisiä tietoja erilaisissa muodoissa. AEMP 2.0 API:n avulla erilaisten ajoneuvojen tuottaman telematiikkadatan käyttö ja analysointi on nyt helpompaa. Näin voit helpommin tunnistaa toimet, jotka auttavat sinua parantamaan koko toimintasi tuottavuutta ja tehokkuutta.


Mikä on AEMP 2.0 API?

AEMP 2.0 API on tulosta koko toimialan laajuisesta yhteistyöstä ja se ansiosta eri merkeistä koostuvien konekalustojen omistajille mahdollisuuden hallita helposti kaikkia telematiikkatietojaan yhdessä paikassa. Tiedot toimitetaan standardisoidussa muodossa yhden helppopääsyisen portaalin kautta valmistajien noudattaessa toimialan laajuista tietojen esitystapaa koskevaa standardia ISO15143-3.

Täynnä hyötyjä

Eri merkeistä koostuvan kaluston telematiikkatiedot yhdessä paikassa

Saat kokonaisvaltaisen käsityksen koko kalustostasi, sen käytöstä, polttonesteenkulutuksesta ja koneiden sijainnista. Tehokkaat datakoosteet voivat antaa näkemyksiä, joita kalustojen omistajat tarvitsevat tehokkuuden ja kannattavuuden maksimointia varten.


Saumaton integrointi omien järjestelmiesi kanssa

AEMP 2.0 API:n avulla CareTrackin telematiikkatiedot on helppo integroida asiakkaan omiin järjestelmiin, jolloin asiakas voi edelleen käyttää Volvon telematiikan tuottamaa runsasta dataa.


Enemmän tietoa, enemmän näkemyksiä

AEMP 2.0 API:n ansiosta saatavana on entistä enemmän tietoa, jonka avulla asiakkaat voivat parantaa koko toimintansa tehokkuutta ja tuottavuutta.


Helppo toteuttaa

Kehittäjäportaali tarjoaa resurssit, jotka sinä ja IT-tiimisi tarvitsette voidaksenne ottaa API-integraation helposti käyttöön Volvo-koneita varten. Portaali tarjoaa pääsyn tekniseen dokumentaatioon ja helpottaa eri tietokenttien testaamista.


Vastaukset kysymyksiisi

1. Miten tilaan AEMP 2.0 API:n?

Käänny paikallisen jälleenmyyjän puoleen AEMP 2.0 API:n tilaamista varten. Tilattuasi palvelun saat kirjautumistunnukset, joiden avulla pääset Volvon kehittäjäportaaliin

2. Mikä on Volvon kehittäjäportaali?

Volvon kehittäjäportaali on nimensä mukaisesti portaali, josta kehittäjä löytää tarvitsemansa dokumentaation Volvo CE:n koneiden API-integraation rakentamista ja testaamista varten. Sieltä löytyy lisätietoa tukipalvelujen käytöstä sekä laajennettu usein esitettyjen kysymysten osio. Lisäksi voit tarkastella API:n käyttöäsi, muuttaa tilaustasi ja löytää lisätietoa AEMP 2.0:sta ja eri datapisteistä.


3. Mitä muita etuja voin odottaa AEMP 2.0 API:stä AEMP 1.2:een verrattuna?

  • Parannettu palvelu ja tuki – erillinen tukiorganisaatio auttaa sinua ongelmatilanteissa.
  • Turvallisempi ja vakaampi tiedonsiirto.
  • Saatavana on enemmän datapisteitä*.

*Huomaa: näiden datapisteiden näkyvyys voi vaihdella asiakkaan käyttämästä telematiikkapalvelujen tarjoajasta riippuen.


Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä