Construction Equipment Suomi

Anna Volvosi tarkkailla ympäristöä puolestasi

Esteet tunnistava Smart View

Esteet tunnistava Volvo Smart View

Volvon esteet tunnistava Smart View antaa sinun keskittyä työhösi Volvosi tarkkaillessa puolestasi. Sen kamera ja uusi tutkajärjestelmä tuottavat kuljettajille 360° näkymän koneen ympäristöstä.

Erottaa ihmisen muista kohteista

Vilkkaalla työmaalla kuljettaja saattaa pelätä osuvansa johonkin ja vahingoittavansa työmaan konetta tai rakennuksia. Volvon esteet tunnistava Smart View antaa sinun keskittyä työhösi Volvon tarkkaillessa ympäristöä.

Volvon esteet tunnistava Smart View pystyy tunnistamaan esteet joko esineiksi tai ihmisiksi, jolloin kuljettaja pystyy tekemään tarvittavat toimet. Järjestelmä antaa kuljettajille tehostetun reaaliaikaisen näkymän ympäristöstä, ja antaa korkearesoluutioisella näytöllä automaattisesti hälytyksiä, jos se havaitsee esteitä.

Turvallisuusominaisuus

Syväoppiva tekniikka

Volvo käytti syväoppivaa tekniikkaa esteet tunnistavan Smart View -toiminnon kehitystyössä. Se tarkoittaa, että jopa kyykyssä olevat, liikkuvat tai nojaavat henkilöt voidaan tunnistaa. Vaatteiden värillä ei myöskään ole väliä: kaikki havaitaan.

Tuottavuusominaisuus

Räätälöity tutkan asetus

Esteet tunnistava Volvo Smart View antaa sinun määrittää, miten kauas haluat tutkan ylettyvän. Se on hyvä ominaisuus ahtaissa tiloissa työskenteleville: pienissä tiloissa tutkallekin riittää pienempi alue. Voit myös mukauttaa näytettäviä sektoreita helppokäyttöisen kosketusnäytön avulla.

Haluatko lukea lisää?

Lähetä meille viesti, niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttä