Construction Equipment Suomi
Volvo Services Volvo reman

Volvo Reman

Säilytä koneesi Volvona!

Volvo Reman

Volvo Reman -tehdaskunnostusohjelmamme palvelut pitävät koneesi hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen auttaen samalla pienentämään omistus- ja käyttökustannuksiasi. Mitä parempilaatuisia koneesi osat ovat, sitä enemmän saat hyötyä koneestasi. Jokainen osa on tärkeä käytettävyysajan ja suorituskyvyn kannalta. Joten miksi ottaisit riskin?

Se on enemmän kuin pelkkä tuote, se on kokonainen ratkaisu

Jatka koneesi käyttöikää seuraavan sukupolven yli Volvo Reman -osien avulla. Luomalla ekokierron, jossa vanhat osat kunnostetaan uusien veroisiksi, tuemme ympäristönsuojelualoitteita, jotka hyödyttävät meitä kaikkia. Me Volvolla uskomme, että ympäristöä säästävät menetelmät eivät ole vain planeettamme etu, vaan myös hyvää liiketoimintaa asiakkaallemme: ne tarjoavat sekä kilpailuetua että mielenrauhaa. Volvo Reman -ohjelmassa käytetään jopa 85 % alkuperäisestä materiaalista. Peruskorjatun komponentin tuottaminen kuluttaa myös 80 % vähemmän energiaa kuin uuden komponentin valmistaminen ja valmistuksen CO2 - päästöt ovat huomattavasti uutta osaa pienempiä, joten peruskorjattu osa on loistava valinta niin ympäristölle kuin liiketoiminnallesikin.

Nopea toimitus

Onko sinulla varaa odottaa koneesi korjausta tai tavallista osien kunnostusta, jos voit saada tehtaan kunnostamat huippukuntoiset vaihto-osat?

Vaihtojärjestelmän hyvä puoli on se, että sinun ei tarvitse odottaa, että saisit saman komponentin takaisin korjattuna. Heti ongelman havaittuasi tilaat vain tehdaskunnostetun vaihto-osan Volvo-myyjältäsi. Jos myyjällä ei ole osaa varastossa, Volvon tehokas kuljetusjärjestelmä varmistaa, että osa on pian perillä. Sinun ei tarvitse odottaa korjauksia vaan voit jatkaa tuottavaa toimintaasi seisonta-ajan jäädessä minimiin. Sitten lähetät viallisen osan Volvo Construction Equipment'ille tehdaskunnostusta varten.

Takuu

Tehdaskunnostetut osat, joille annetaan takuu, lisäävät koneesi arvoa. Asiakas saa aina komponentin, jonka käyttöikä ja suorituskyky vastaavat täysin uuden komponentin käyttöikää ja suorituskykyä. Tästä syystä tarjoamme tehdaskunnostetuille osillemme aina osien vakiotakuun.

Laatu

Ympäristöystävällinen ja luonnonvaroja säästävä tehdaskunnostus edellyttää samaa varustetasoa, tietotaitoa ja laatua kuin uusi tuotanto. Kaikki kuluneet ja vaurioituneet osat poistetaan ja korvataan uusilla alkuperäisosilla. Tehdaskunnostuksessa käytetään vain hyväksyttyjä osia.

Tehdaskunnostettujen osien mitat ja toleranssit tarkastetaan yhtä huolellisesti käyttäen ja samoja laatuvaatimuksia kuin uusien osien valmistuksessa tehtaissamme. Siksi voimme antaa sinulle saman takuun tehdaskunnostetusta osasta kuin uudesta alkuperäisosasta.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä