Construction Equipment Suomi
Volvo Services Volvo certified rebuild

Volvon virallinen kunnostusohjelma

Miksi vaihtaa, kun voi kunnostaa?

Volvon virallinen kunnostusohjelma

Anna uutteralle koneellesi sen ansaitsema kohennus samalla kun turvaat taloutesi ja suojelet ympäristöä. Kunnostamalla vanhan koneesi Volvon virallinen kunnostusohjelma optimoi budjettisi sekä investointisi arvon pitkällä aikavälillä. Palauta Volvo-koneesi sisäänrakennettu voima, kestävyys ja teho.

Pidennä koneesi käyttöikää sukupolven verran

Volvo Certified Rebuild voi antaa koneellesi uuden elämän. Tehdaskunnostuksesta vastaavat Volvon asiantuntijat, jotka käyttävät siihen alkuperäisiä Volvo-osia päivitettyinä uusilla erittelyillä – tuloksena ovat 8 % pienemmät kokonaistuntikustannukset. Alentamalla liiketoimintakustannuksiasi ja pienentämällä ympäristövaikutuksia Volvo Certified Rebuild voi saada koneesi kestämään seuraavalle sukupolvelle.

Sertifioitua laatua

Jatka töitä entistä tehokkaammin kunnostetulla koneellasi, jonka valtuutettu Volvo-jälleenmyyjä on kunnostanut ja toimittanut sinulle aikataulusi mukaisesti. Sertifioitu tarjous tarjoaa sinulle laatua ja varmuutta, täyden Volvo-takuun ja mahdollisuuden hallita Volvon valmistaman ja kunnostaman koneesi seisonta-aikoja.

Räätälöity täyttämään tarpeesi

Kunnosta koneesi uuden veroiseksi valitsemalla jokin Volvon virallisen kunnostusohjelman joustavista paketeista. Otamme huomioon kaiken – alkaen budjetistasi ja koneesi kunnosta aina liiketoimintasi tavoitteisiin ja käyttötarkoituksiin asti – ja räätälöimme sinulle tarjouksen, joka optimoi investointisi arvon.

Varustettu suorituskykyä varten

Palauta koneesi huippusuorituskyky Volvon virallisen kunnostusohjelman avulla, joka on suunniteltu auttamaan sinua maksimoimaan tuottavuus. Kunnostettu koneesi toimii lähestulkoon kuin juuri valmistuslinjalta tullut uusi kone.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä