Construction Equipment Suomi
Volvo Services Fuel Efficiency Report

Polttonestetehokkuuden raportti

Koneen tehokkuutta parantavaa tietoa

Polttonestetehokkuuden raportti

Kerää arvokasta tietoa koneesi polttonestetehokkuudesta hyödyntäen polttonestetehokkuusraporttia, joka on suunniteltu alentamaan käyttökustannuksia ja maksimoimaan tuottavuutesi. Työskentele maksimikapasiteetilla ja varmista koneittesi tehokas toiminta.

Miksi valitsisit polttonestetehokkuuden raportin

Ryhdy toimenpiteisiin

Polttonestetehokkuuden raportin avulla voit havaita mahdollisen tehottomuuden. Raportin tarkoitus on auttaa vähentämään toimialan merkittävintä käyttökustannuksiin vaikuttavaa tekijää: polttonestekustannuksia. Tarjoamalla runsaasti tietoa ja näkemyksiä kalustostasi, työmaastasi tai yksittäisestä koneestasi raportti helpottaa tehokkuuden parantamisen edellyttämiin toimiin ryhtymistä.

Valmis analyysi

Säästä aikaa ja rahaa käyttäjäystävällisellä raportillamme, joka esitellään sinulle yksinkertaisessa muodossa, jotta sinun ei tarvitse käydä läpi monimutkaista tietoaineistoa. Pysy ajan tasalla koneesi polttonesteenkulutuksesta, hyödyntämisprosentista ja liiallisesta joutokäynnistä varmistaaksesi tehokkaamman toiminnan.

Saavuta tavoitteesi

Sinä päätät raportin rakenteesta yhdessä jälleenmyyjän kanssa organisaatiosi puitteiden ja keskittymisalueiden mukaan, jotta voit varmistaa pystyväsi saavuttamaan tavoitteesi. Muokkaa raporttia valitsemalla siihen jopa kahdeksan haluamaasi tavoitetta. Voit lisätä myös polttonestelitran hinnan voidaksesi ennakoida mahdollisia kustannuksia ja säästöjä.

Kuinka se toimii
  • Koneen tietopisteet tallennetaan CareTrackin kautta.
  • Volvon järjestelmä kokoaa tiedot ennalta määritettyjen algoritmien avulla automaattisesti helppolukuiseksi pdf-raportiksi, joka lähetetään säännöllisesti suoraan sähköpostiisi. Tiedot ovat saatavina myös Excel- ja csv-muodossa, jos haluat analysoida niitä tarkemmin.

Enemmän tarjottavaa

Insight-raportit

Telematiikkatiedot voivat olla tehokas tapa parantaa koneittesi tehokkuutta ja toimintavarmuutta, mutta liian suuri tietomäärä voi estää sinua pääsemästä käsiksi todella tärkeisiin tietoihin. Tällöin apuun rientää Insight-raporttiemme valikoimaan kuuluva polttonestetehokkuuden raportti. Dynaaminen järjestelmämme kokoaa tiedot helppokäyttöisiksi valmiiksi raporteiksi, joiden avulla voit tehdä valistuneita päätöksiä ja ryhtyä sopiviin toimenpiteisiin. Haluatko saada lisätietoja? Tutustu koko valikoimaamme, joka sisältää raportteja koneiden kunnosta ja tuottavuudesta. 

Tuottavuusraportti
Täydellinen paketti

Oletko tietoinen hyödyistä, mutta haluat lisäapua ideoiden toteuttamiseen käytännössä? Volvo-jälleenmyyjäsi on valmiina auttamaan sinua kehittämään suunnitelman, jonka avulla parannat tehokkuuttasi pitkällä aikavälillä.

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä