Construction Equipment Suomi

Mikä on parasta liiketoiminnallesi

Vahva kumppanuus
Asiakastukisopimukset vahvistavat jälleenmyyjän ja asiakkaan välistä suhdetta. Säännölliset huoltotarkastukset edistävät molempien osapuolten keskinäistä yhteydenpitoa ja synnyttävät ainutlaatuisen kumppanuuden.


Kustannusten hallinta
Asiakastukisopimuksen sovittu tuntihinta auttaa sinua suunnittelemaan toimintojasi ja vähentämään riskejä ja se tekee sinusta kilpailukykyisemmän sopimusten tarjoajan.

Keskity ydinliiketoimintaan
Asiakastukisopimukset antavat sinulle mielenrauhan keskittyä liiketoimintasi tärkeimpiin osiin. Valitse liiketoimintasi alueet, jotka tarvitsevat huomiotasi, jotta työmaasi toiminnat tapahtuvat asianmukaisesti ja sujuvasi.


Maksimoi potentiaalinen käytettävyysaika
Koulutetut Volvo-huoltoasentajat ja Volvo-analyysityökalut hyödyntävät uusinta teknologiaa koneen toimintojen ja suorituskyvyn valvonnassa, millä taataan korkein mahdollinen käytettävyys. 

Hallitse Volvo-koneesi toimintoja entistä paremmin!

Luo tehokas työskentelysuhde Volvo-koneeseesi! Käteviä vinkkejä, joilla saat parhaan hyödyn sijoituksestasi. Salaisuus on Asiakastukisopimus.

Sopimukset

Asiakastukisopimuksista voit valita omia tarpeitasi parhaiten vastaavan paketin.
Suomessa tarjolla on neljästä sopimuksesta kaksi parasta; Gold ja Silver.

Gold-asiakastukisopimus

Gold-asiakastukisopimus on kattavin tarjouksemme. Tämä sopimus sisältää ennaltaehkäisevät huollot, tarkastukset ja tarvittavat korjaukset Volvo-huoltoasentajien toimesta. Jälleenmyyjä suorittaa samat toimenpiteet kuin sinisessä sopimuksessa ja lisäksi kaikkien osien korjaukset, varmistaen että tuottavuudelle ja käytettävyysajalle asetetut suuret odotukset täyttyvät.

Silver-asiakastukisopimus

Silver-asiakastukisopimus tarjoaa samat toimenpiteet kuin Blue-sopimus, minkä lisäksi sen puitteissa suoritetaan määrättyjen osien korjaukset. 

Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä