Construction Equipment Suomi
Volvo Services Uptime Services

Toimintavarmuuspalvelut

Aina vauhdissa

Toimintavarmuuspalvelut

Jos kone ei ole käyttökunnossa, työt keskeytyvät, syntyy odottamattomia kustannuksia ja tuottavuus saattaa laskea.Tuotantotavoitteet on silti edelleen saavutettava ja kuljettajien palkat maksettava. Toimintavarmuuspalvelut voivat vähentää odottamattomien käyttökatkojen ja korjauskustannusten vaaraa. 

ActiveCare yhdistää koneen ympärivuorokautisen valvonnan ja kaluston käyttöraportit varmistaakseen sen, että koneesi pysyvät huippukunnossa.

Huoltoaikataulu voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan siten, että toimintasi häiriintyy mahdollisimman vähän.

Korjaussopimus takaa sovitun hinnan kaikille sen kattamille korjauksille, jotta voit budjetoida huolellisesti ja välttää odottamattomat kulut.

Öljyanalyysi tarjoaa ainutlaatuisen näkemyksen koneesi kunnosta ja auttaa välttämään kalliit korjaukset ja odottamattomat seisokit.

Paranna toimintavarmuutta tuomalla asiantuntijat virtuaalisesti kentälle.

Tämän päivityksen myötä eri merkeistä koostuvan kaluston telematiikkatietoja voidaan katsoa yhtenäisessä muodossa ja lisätä helposti olemassa oleviin järjestelmiin.

Sähkökoneiden hallintasovellus

Pysy askeleen edellä lataustarpeista ja varmista Volvo-sähkökoneesi toimintavalmius käyttämällä Electric Machines Management -verkkosovellustamme, joka antaa sinulle yhtä sähkökonetta tai koko sähkökonekalustoa koskevaa reaaliaikaista tietoa muun muassa akun tilasta ja maantieteellisestä sijainnista.

Sähkökoneiden hallintasovellus

Huomaa, että kaikki tarjouksemme eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä