Construction Equipment Suomi
Volvo Services Volvo certified rebuild

Volvon virallinen kunnostusohjelma

Miksi vaihtaa, kun voi kunnostaa?

Volvon virallinen kunnostusohjelma

Anna uutteralle koneellesi sen ansaitsema kohennus samalla kun turvaat taloutesi ja suojelet ympäristöä. Kunnostamalla vanhan koneesi Volvon virallinen kunnostusohjelma optimoi budjettisi sekä investointisi arvon pitkällä aikavälillä. Palauta Volvo-koneesi sisäänrakennettu voima, kestävyys ja teho.

Murto-osa uuden koneen kustannuksista

Palauta Volvosi suorituskyky huippuunsa vaarantamatta budjettiasi tai tulostasi. Olipa koneesi pieni tai suuri, löydämme puutteet sen suorituskyvystä ja korjaamme ne murto-osalla uuden mallin hinnasta. Löydä koneesi sisäänrakennettu Volvo-laatu uudelleen Volvon virallisen kunnostusohjelman avulla, jotta koneen toimintavarmuus on huipussaan ja se kestää ajan hampaan nakerruksen.

Alenna kustannuksia

Alentamalla tuntikohtaisia kokonaiskustannuksia 8 %:n verran saat kaiken irti koneistasi, optimoit kassavirran ja saat budjettisi riittämään pidempään.

Sertifioitua laatua

Jatka töitä entistä tehokkaammin kunnostetulla koneellasi, jonka valtuutettu Volvo-jälleenmyyjä on kunnostanut ja toimittanut sinulle aikataulusi mukaisesti. Sertifioitu tarjous tarjoaa sinulle laatua ja varmuutta, täyden Volvo-takuun ja mahdollisuuden hallita Volvon valmistaman ja kunnostaman koneesi seisonta-aikoja.

Räätälöity täyttämään tarpeesi

Kunnosta koneesi uuden veroiseksi valitsemalla jokin Volvon virallisen kunnostusohjelman joustavista paketeista. Otamme huomioon kaiken – alkaen budjetistasi ja koneesi kunnosta aina liiketoimintasi tavoitteisiin ja käyttötarkoituksiin asti – ja räätälöimme sinulle tarjouksen, joka optimoi investointisi arvon.

Varustettu suorituskykyä varten

Palauta koneesi huippusuorituskyky Volvon virallisen kunnostusohjelman avulla, joka on suunniteltu auttamaan sinua maksimoimaan tuottavuus. Kunnostettu koneesi toimii lähestulkoon kuin juuri valmistuslinjalta tullut uusi kone.

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä