Construction Equipment Suomi
Volvo Services Foundation Services

Sisältyy alusta alkaen

Uusi määritelmä menestykselle

Sisältyy alusta alkaen

Jokaisen Volvo-koneen mukana tulee legendaarinen Volvo-asiakastukemme, joka on asettanut mittapuun toimialalle jo vuodesta 1832 alkaen. Oletpa sitten ostamassa uutta tai käytettyä konetta, maailmanlaajuinen jälleenmyyjä- ja asentajaverkostomme tarjoaa ympärivuorokautista tukea, joka sisältää muun muassa koneen valvonnan ja ensiluokkaisen varaosien saatavuuden. Se toimii kaikkien Volvo-palvelujen pohjana, joten voit luottaa siihen, että olemme tukenasi heti alusta lähtien.

Maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkko

Volvolla on kattava verkosto, joka täyttää kaikki tarpeesi hyödyntäen paikallista osaamista ja maailmanlaajuista kokemusta. Laaja jälleenmyyjien, korjaamojen ja omistautuneen henkilöstön infrastruktuurimme ympäri maailmaa hyödyntää koko Volvo-organisaation yhteistä asiantuntemusta.

Volvon huoltoasentajat

Volvo-jälleenmyyjien koulutetut asentajat tuntevat Volvo-koneet läpikotaisin ja tietävät paremmin kuin kukaan muu, miten teknologiasta saa mahdollisimman paljon irti. Osaaminen ja asiantuntemus ovat mielestämme olennainen osa tarjoustamme. Siksi varmistamme, että ammattilaisiamme koulutetaan jatkuvasti ja että he pysyvät ajan tasalla uusimmista standardeista ja Volvon työkaluista.

Maailmanlaajuinen varaosien saatavuus

Mikään yksittäinen varaosatoimittaja ei voi kilpailla Volvon kanssa kokonaisratkaisujen tarjoajana. Mikä osa sitten tarvitaankin, voimme toimittaa ja vaihtaa sen nopeasti ja turvallisesti – myös kymmenen vuotta sitten ostettuihin Volvo-koneisiin. Kattavan logistiikkaverkostomme ansiosta saatavillasi on satojatuhansia osia, kaikki yhdestä lähteestä: Volvo-jälleenmyyjältäsi.

Kattavat takuut

Laatu on Volvo-brändin synonyymi ja se on ollut keskeisessä roolissa suunnittelussamme ja tuotannossamme yli 185 vuoden ajan. Luottamuksemme tuotteidemme laatuun kuvastuu sinulle tekemässämme kattavassa tarjouksessa, joka yhdistää vakiotakuun ja joustavan laajennetun takuuohjelman. Ostaessasi alkuperäisiä Volvo-osia voit myös nauttia kattavien takuiden tarjoamasta mielenrauhasta.

Johdantokoulutus

Ammattitaitoinen henkilöstömme antaa opastusta koneen käytössä ja kuljettajille koulutusta työmaalla Volvon toimituksen yhteydessä, jotta saat koneesi ja toimintasi käyntiin.

CareTrack

Säästä aikaa ja rahaa käyttämällä CareTrackia, yhtä monista koneiden valvonta- ja tietojärjestelmistä. Suuremmissa koneissa vakiona oleva CareTrack tarjoaa sinulle vapaan pääsyn koneesi tietoihin, kuten työtunteihin ja sijaintiin, ja auttaa sinua suunnittelemaan huollot tehokkaammin antamalla muistutuksia. Tämän aloitustason lisäksi voit vapauttaa rajattomia mahdollisuuksia nostaaksesi kuljettajan suoritustasoa, parantaaksesi tuottavuutta ja alentaaksesi polttonestekustannuksia.

Proaktiivinen valvonta

Pidä koneesi liikkeellä proaktiivisen valvonnan avulla. Volvo seuraa koneen tietoja etäältä omasta Uptime Center -keskuksestamme ja auttaa ennakoimaan mahdolliset rikkoutumiset ennen niiden tapahtumista. Tällöin sinulla on enemmän aikaa keskittyä työskentelyysi, ennakoimattomat seisonta-ajat vähenevät ja korjauskustannukset ovat minimaaliset.

Ympärivuorokautinen tuki

Tavoitteemme on selkeä: teemme kaiken tarvittavan varmistaaksemme ongelmattoman työskentelyn ja koneen parhaan mahdollisen tuottavuuden ja kannattavuuden. Tarjoamme ympärivuorokautista tukea, jotta voimme auttaa sinua aina ja kaikkialla tarvitessasi apua.

Volvo-tuotteet

Koneemme on suunniteltu, valmistettu ja niitä tuetaan ainutlaatuisella tavalla. Ihmiset ympäri maailmaa omistavat ja käyttävät ylpeinä Volvo-tuotteita. Valitse haluamasi tuotteet laajasta virallisten Volvo-tuotteiden valikoimastamme, johon kuuluu vaatteita, leluja, keräilyesineitä ja muita brändiämme ja vakaumustamme kuvastavia tuotteita.