Construction Equipment Suomi
Volvo Co-pilot operator training

Volvo Co-Pilot -kuljettajakoulutus

Tutustu Assist-sovelluksiisi

Volvo Co-Pilot -kuljettajakoulutus

Volvo Co-Pilot -kuljettajakoulutus on suunniteltu auttamaan kuljettajia käyttämään Volvo Co-Pilotia ja sen edistyneitä Assist-sovelluksia tehokkaimmalla tavalla. Tuloksena on luottavainen kuljettaja sekä tuottavammat ja tehokkaammat työvuorot.

Mitä saat

Maksimoi tuottavuus

Volvo Co-Pilot on suunniteltu parantamaan toimintasi kannattavuutta. Siihen liittyvä koulutus auttaa kuljettajia olemaan mahdollisimman tuottavia käyttäessään Volvo Co-Pilotia ja sen edistyneitä Assist-sovelluksia.

Parempi tehokkuus

Ymmärtäessään kaikki Assist-sovellusten toiminnot ja niiden tuottaman arvokkaan datan kuljettajat voivat tehdä työnsä tehokkaammin.

Pienemmät kustannukset

Koneiden käyttäminen optimaalisella tavalla Volvo Co-Pilotin avulla sekä säästää polttonestettä ja optimoi toimintaa, että vähentää tarpeetonta tyhjäkäyntiä ja koneen kulumista.

Vapauta koneittesi koko tuottavuuspotentiaali

Tuntiessaan Assist-sovellusten monet älykkäät toiminnot läpikotaisin kuljettajat voivat hyödyntää koneen koko potentiaalia.

Tyytyväisempi kuljettaja

Koulutuksen on todistettu parantavan työtyytyväisyyttä ja tuottavan tyytyväisempiä ja tuottavampia kuljettajia. Sitoutuminen työntekijöiden kehittymiseen auttaa myös houkuttelemaan lahjakkaita kuljettajia.

Volvo Co-Pilot -perhe

Optimoi työntekosi Volvo Co-Pilotin, ohjaamossa olevan kumppanisi, avulla. Suuriresoluutioinen 10" kosketusnäyttö tarjoaa pääsyn moniin eri Assist-sovelluksiin, jotka ovat suunniteltu parantamaan tuottavuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta.

Dig Assist

Paranna kaivukoneesi nopeutta ja tarkkuutta.

Load Assist

Kuormaa optimaalinen materiaalimäärä ja optimoi kuormausjaksot.

Haul Assist

Valvo tuotantoasi ja optimoi kuljetusjaksot.

Compact Assist

Jyrää laadukkaasti ja dokumentoi se.

Pave Assist

Tee ensiluokkaista päällystystulosta.

Kuinka se toimii

Kurssin lopussa käytät sujuvasti Volvo Co-Pilotia – sekä tietyn Assist-sovelluksen kaikkia toimintoja.

Teoriasta...

Koulutus alkaa luokkahuoneessa, jossa sisältöä tarjotaan Volvo Co-Pilot -simulaattoreiden, ryhmäkeskustelujen, harjoitusten ja asiantuntevien kouluttajiemme esitysten muodossa:

 • Johdanto Volvo Co-Pilotiin
 • Johdanto Assist-sovelluksiin
 • Ominaisuudet ja toiminnot
 • Käyttäminen
  • Asetukset ja kalibrointi
  • Avustustoiminnot
  • Parannettu tehokkuus
  • Vinkkejä ja niksejä
...käytäntöön

Luokkahuoneosuuden jälkeen osallistujat kokeilevat Volvo Co-Pilotista oppimiaan asioita käytännössä. He tutustuvat ensin koneeseen ja kaikkiin Volvo Co-Pilotin komponentteihin sekä käyvät sitten läpi kattavan luettelon toiminnoista ja tehtävistä.

Asiantuntijakouluttajamme seuraa suoritusta käytännön tehtävien aikana, antaen palautetta ja ehdottaen parannuksia reaaliajassa.

Käytännön osuus voidaan toteuttaa käyttövalmiiden käytännön harjoitusten avulla tai kuljettajan päivittäisen työskentelyn aikana kouluttajan ohjauksessa.