Construction Equipment Suomi
Volvo simulator operating training

Kuljettajan simulaattorikoulutus

Simuloitu kone, todellisia tuloksia

Kuljettajan simulaattorikoulutus

Kuljettajan simulaattorikoulutus on joustava ja kätevä kurssi, joka on suunniteltu parantamaan turvallisuutta ja tuottavuutta päivittäisen toimintasi häiriintyessä mahdollisimman vähän. Volvon huippuluokan konesimulaattoreita käyttäen kuljettajat voivat kokea tosielämän tilanteita turvallisessa ja miellyttävässä oppimisympäristössä.

Mitä saat

Räätälöityä koulutusta

Simulaattorit jäljittelevät tarkasti työpaikkakohtaisia olosuhteita, jolloin kuljettajat voivat harjoitella heille mielekkäissä tilanteissa ja suorittaa koulutuksen omassa tahdissaan.

Turvallisempi käyttö

Simulaattoripohjaisen koulutuksen ansiosta kuljettajat voivat kehittää taitojaan aiheuttamatta vaaraa kouluttajalle, työmaan henkilöstölle tai koneille. Tuloksena on turvallinen koulutusympäristö ja turvallisempi työpaikka, kun kuljettajat palaavat töihinsä todelliseen työympäristöönsä.

Parempi tuottavuus

Aidoilla hallintalaitteilla varustetut simulaattorimme näyttävät oikeilta koneilta ja käyttäytyvät niiden tavoin. Kuljettajat saavat välittömästi palautetta ja arvioinnin, jolloin he saavat mahdollisimman paljon irti Volvonsa monista älykkäistä toiminnoista.

Alenna kustannuksia, paranna toimintavarmuutta

Kuljettajat voivat kouluttautua koska tahansa ja säästä riippumatta, ottamatta konetta pois tuottavasta työstä, kuluttamatta polttonestettä ja aiheuttamatta koneen kulumista. Koulutus auttaa myös vähentämään kulumista kentällä, joka pidentää koneen käyttöikää.

Tehokas valinta

Vähennä päästöjä sekä koulutuksen aikana että sen jälkeen. Simulaattorit liikkuvat kuten oikeat koneet, mutta eivät tarvitse polttonestettä. Koulutus tekee kuljettajista myös tehokkaampia heidän palatessaan oikeiden koneiden hallintalaitteiden ääreen.

Tyytyväisempi kuljettaja

Koulutuksen on todistettu parantavan työtyytyväisyyttä ja tuottavan tyytyväisempiä ja tuottavampia kuljettajia. Sitoutuminen työntekijöiden kehittymiseen auttaa myös houkuttelemaan lahjakkaita kuljettajia ja saamaan heidät pysymään palkkalistoillasi.

Kuinka se toimii

Volvo simulator operator training
Teoriasta käytäntöön

Kuljettajan simulaattorikoulutus toteutetaan yhdistämällä teoriaopiskelu ja käytännön osuus – kaikki edistyneiden konesimulaattorien tukemana. Joustavaksi suunniteltu kurssi voidaan suorittaa joku Volvon tiloissa tai omissa tiloissasi.

Teoriasta...

Koulutus alkaa luokkahuoneessa teoriapohjaisilla aiheilla, joita ovat muun muassa:

  • Kuljettajan merkitys
  • Työmaan turvallisuus
  • Koneen esittely
  • Parhaat toimintakäytännöt

Tämän jälkeen osallistujat pääsevät soveltamaan teoriaa käytäntöön. Kouluttaja määrittelee koulutusohjelman simulaattorissa räätälöiden harjoituksia kuljettajien osaamistason ja oppimistavoitteiden mukaan.

...käytäntöön

Simulaattorissa osallistujat soveltavat oppimaansa turvallisesti käytäntöön ja käyvät läpi erilaisia heille määritettyjä skenaarioita. Kuljettajille annetun välittömän palautteen ja opastuksen lisäksi simulaattori tarjoaa dataa myös kouluttajalle suoritustason analysoimista varten.

Tämän datan perusteella kouluttaja antaa räätälöityjä vinkkejä ja niksejä käytännön osuuden aikana ja voi myös antaa neuvoja muista mahdollisista kehitysalueista koulutuksen jälkeen.

Älykkäät koulutustyökalut

Tee jatkuvasta koulutustoiminnasta liiketoimintasi pitkän aikavälin kehitys- ja parannuskeino Volvo-jälleenmyyjäsi tarjoamien älykkäiden ratkaisujen tukemana.

Insight-raportit

CareTrack-telematiikkajärjestelmän tuottamat Insight-raportit voivat olla täydellistä tukimateriaalia kuljettajan koulutusta varten. Kattava raporttivalikoima tarjoaa tietoa Volvo-koneiden kunnosta, tehokkuudesta ja tuottavuudesta ja tarjoaa kuljettajille helposti omaksuttavaa tietoa siitä, miten heidän työskentelytapansa vaikuttaa koneen suorituskykyyn.