Construction Equipment Suomi
Volvo machine operator training

Koneenkuljettajakoulutus

Vapauta potentiaalisi

Koneenkuljettajakoulutus

Koneenkuljettajakoulutus on täydellinen kurssi Volvo-konetta koskevan tietämyksen lisäämiseksi, turvallisten ajotekniikoiden oppimiseksi ja sen ymmärtämiseksi, miten konetta tulee käyttää kulumisen minimoimiseksi. Tuloksena on tehokkaampi työskentely, alhaisemmat kustannukset ja parempi toimintavarmuus.

Mitä saat

Turvallisempi käyttö

Koulutuksen avulla kuljettajat voivat jatkuvasti hioa taitojaan ja toimintatapojaan, jolloin uhkaavien tilanteiden ja onnettomuuksien riski pienenee.

Vähemmän kulumista, alhaisemmat kustannukset

Koulutus voi auttaa estämään koneeseen kohdistuvan tarpeettoman rasituksen minimoiden kulumisen ja siten alentaen kustannuksia.

Parempi tuottavuus

Tuntiessaan Volvo-koneidensa monet älykkäät ominaisuudet ja toiminnot läpikotaisin kuljettajat voivat hyödyntää koneen koko potentiaalia.

Enemmän käyttöaikaa

Koneen oikeanlainen käyttö pitää koneesi hyvässä kunnossa ja vähentää odottamattomien seisokkien vaaraa pidentäen koneen käyttöikää ja jäännösarvoa.

Tyytyväisempi kuljettaja

Koulutuksen on todistettu parantavan työtyytyväisyyttä ja tuottavan tyytyväisempiä ja tuottavampia kuljettajia. Sitoutuminen työntekijöiden kehittymiseen auttaa myös houkuttelemaan lahjakkaita kuljettajia.

Kuinka se toimii

Kuljettajiesi ja liiketoimintasi tarpeiden ympärille suunniteltu koneenkuljettajakoulutus toteutetaan teoriaopetuksen ja käytännön osuuden muodossa.

Teoriasta...
 • Koulutus alkaa luokkahuoneessa, jossa sisältöä tarjotaan videoiden, ryhmäkeskustelujen ja asiantuntevien kouluttajiemme pitämien esitysten muodossa:
 • Kuljettajan merkitys
 • Työmaan turvallisuus
 • Koneen esittely
 • Parhaat toimintakäytännöt
  • Mittarit ja hallintalaitteet
  • Ominaisuudet ja toiminnot
  • Turvallinen toiminta
  • Vinkkejä ja niksejä
...käytäntöön

Luokkahuoneopetuksen jälkeen osallistujat lähtevät kentälle soveltamaan oppimaansa käytäntöön. He tutustuvat ensin koneeseen joka puolelta, ennen nousemistaan kuljettajan istuimelle, käydäkseen läpi kattavan luettelon koneen toiminnoista ja tehtävistä.Asiantuntijakouluttajamme seuraa suoritusta käytännön tehtävien aikana, antaen palautetta ja ehdottaen parannuksia reaaliajassa. Tämä käytännön osuus voidaan toteuttaa käyttövalmiiden harjoitusten avulla tai kuljettajan päivittäisen työskentelyn aikana kouluttajan ohjauksessa.

Älykkäät koulutustyökalut

Koulutusohjelman tukemiseksi sekä saavutettujen tulosten ylläpitämiseksi Volvo-jälleenmyyjälläsi on tarjolla valikoima älykkäitä ratkaisuja.
Alla on joitakin esimerkkejä.

Edistyneet koulutussimulaattorit

Huonosta säästä tai koneiden puuttumisesta huolimatta koneen kuljettajan koulutuksen käytännön osuudet voidaan aina suorittaa huipputason Volvo-simulaattorissa.

Volvo-simulaattorit, joihin on saatavana sekä kaivukone-, pyöräkuormaaja- että dumpperikonfiguraatiot, jäljittelevät tarkasti todellista työmaata ja koneen käyttöolosuhteita tarjotakseen käyttäjille aidon veroisen työmaakokemuksen. Suoritustason ja kehittymisen seuraamiseksi kuljettajan tehokkuutta ja tuottavuutta mitataan tarkasti tämän käyttäessä simulaattoria.

Insight-raportit

CareTrack-telematiikkajärjestelmän tuottamat Insight-raportit voivat olla täydellistä tukimateriaalia kuljettajan koulutusta varten. Kattava raporttivalikoima tarjoaa tietoa Volvo-koneiden kunnosta, tehokkuudesta ja tuottavuudesta ja tarjoaa kuljettajille helposti omaksuttavaa tietoa siitä, miten heidän työskentelytapansa vaikuttaa koneen suorituskykyyn.