Construction Equipment Suomi

Kompaktit mutta tehokkaat uudet Volvo EC37- ja ECR40-kaivukoneet

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) tarjoaa ylivertaista vakautta, erinomaista mukavuutta ja paremman tuottavuuden esittelemällä kaksi uutta minikaivukonetta – 3,5-tonnisen EC37:n ja 4-tonnisen ECR40:n.

Tasaisen työskentelyn ja helpon huollettavuuden sekä uuden tilavan ja mukavan nykyaikaisen ohjaamon ansiosta nämä minikaivukoneet voivat tarjota suuren murtovoiman ja nostokyvyn monenlaisissa töissä. Uudet mallit korvaavat valikoimasta poistuneet EC35D-, ECR35D- ja ECR40D-kaivukoneet ja tarjoavat monia mahtavia asiakashyötyjä, jotka ovat tuttuja jo hiljattain esitellyistä ECR50- ja ECR58-kaivukoneista.

Tämä dynaaminen kaksikko tarjoaa saman helppokäyttöisen toimivuuden yhdessä erinomaisen vakauden ja pitkäkestoisen suorituskyvyn kanssa. Näillä kahdella on sama alusta ja samat komponentit, ja ainoa ero niiden välillä on se, että EC37:ssä on tavanomainen ylävaunurakenne, kun taas ECR40 on lyhytsäteinen, joten sillä voidaan työskennellä ahtaammissa tiloissa.

Joustavia ja vakaita suorittajia

Malleissa on uusi pidennetty alavaunu, jonka ansiosta ne pystyvät ylläpitämään optimaalista vakautta lähes missä tahansa ympäristössä, sillä pidempi kosketus telojen ja maanpinnan välillä jakaa painon tasaisemmin. Korkea järjestelmäpaine varmistaa vaikuttavan vetotehon kiivettäessä ylös rinteitä tai kuljettaessa epätasaisessa maastossa, kun taas koneiden ylivertaiset murtovoima, irrotusvoima ja nostokapasiteetti tarjoavat työn tekemiseen tarvittavan tehon.

Räätälöitävän hydraulivirtausasetuksen ja muokattavien työskentelytilojen ansiosta koneen muokkaaminen tarvittavaa työtä varten on nyt helpompaa kuin koskaan, jolloin koneen suorituskyky paranee ja toimintavarmuus kasvaa. Jos koneella on useampi kuin yksi käyttäjä, asiakkaat voivat säätää hallintalaitteet itselleen sopiviksi muuttamalla muutamia asetuksia uudenmallisessa HMI:ssä (ihmisen ja koneen välinen rajapinta). 

Volvon valinnainen hydraulinen peukalotarrain avaa myös oven aivan uudenlaisen tuottavuuden maailmaan – se tarjoaa joustavuuden ja hallinnan, joita tarvitaan monissa käyttötarkoituksissa, kuten nostamisessa, pinoamisessa, kuljettamisessa, sijoittamisessa ja kuormaamisessa. Sen voi vetää täysin vartta vasten, jotta kauhaa tai murskainta voi käyttää esteettä.

Vaivatonta hallintaa ja mukavuutta

Uusissa EC37- ja ECR40-kaivukoneissa on sama tilava, ergonominen ja hiljainen ohjaamo, joka esiteltiin kaivukoneissa ECR50 ja ECR58 – tätä modernilla ulkopuolen suunnittelulla varustettua ohjaamoa pidetään yhtenä markkinoiden parhaista ohjaamoista. Se tarjoaa miellyttävämmän työskentely-ympäristön, erinomaisen näkyvyyden ja kaiken tarvittavan mukavuuden väsymisen vähentämiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi, jotta kuljettajat voivat keskittyä täysin päivän töiden tekemiseen.

Intuitiivisella navigointijärjestelmällä ja sormin ohjattavilla proportionaalisilla hallintalaitteilla varustetut kompaktit koneet ovat täydellinen valinta myös aloitteleville kuljettajille. Sujuvasti toimiva hydrauliikka ja sen käytännöllinen mutta kattava toimintovalikoima – yhdessä intuitiivisen valintapyörän, 5-tuumaisen värinäytön ja helposti navigoitavien HMI-toimintojen kanssa – tarjoavat erinomaisen hallittavuuden, jonka ansiosta kuljettajat voivat sovittaa koneet tehokkaasti kaikkien töiden vaatimuksien mukaan.

Maksimaalinen toimintavarmuus ja vähemmän huoltoa

Uusilla kompakteilla malleilla on 50 tunnin voiteluvälit, helposti saavutettavat huoltokohdat, laajalle avautuvat konepelti ja takakansi sekä erittäin suuri polttonestesäiliön tilavuus, 70 litraa, joten toimintavarmuus on maksimissaan. Automaattisella moottorin sammutustoiminnolla varustettu kone ei kirjaa tunteja, joina ei tehdä työtä, mikä pitää koneen työskentelemässä tehokkaana kauemmin ja alentaa huoltokustannuksia. Patentoitu monitoiminen hydrauliöljynsuodatin tarjoaa myös erinomaista suojausta hydrauliikkajärjestelmälle.

Kompaktista koostaan huolimatta EC37:llä ja ECR40:llä on kaikki toiminnot, tarkkuus ja teho melkein minkä tahansa työmaan haasteisiin vastaamista varten, ja samalla ne tarjoavat erinomaisen kuljettajakokemuksen.

Katso lisätietoa kahdesta uudesta minikaivukoneesta käymällä verkkosivustollamme.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com