Construction Equipment Suomi

Volvo Construction Equipmentin uusi laajennettu rasvavalikoima

Volvo Construction Equipment on laajentanut rasvavalikoimaansa uusilla Resistant Grease 97720 GR102 (GR102)- ja Extreme Grease 97765 GR103 (GR103) -rasvoilla osana sitoumustaan tarjota asiakkailleen oikea rasva näiden tarpeisiin.

Volvo-rasva

Volvo Construction Equipment on laajentanut rasvavalikoimaansa uusilla Resistant Grease 97720 GR102 (GR102)- ja Extreme Grease 97765 GR103 (GR103) -rasvoilla osana sitoumustaan tarjota asiakkailleen oikea rasva näiden tarpeisiin.

Säännöllinen rasvaus on helpoimpia ja tehokkaimpia tapoja pitää rakennuskoneet huippukunnossa. Vastaukseksi tähän Volvo Construction Equipment tarjoaa asiakkaille valikoiman korkealaatuisia rasvoja, jotka on laajasti testattu ja kehitetty täyttämään Volvo-koneiden ja niiden käyttökohteiden yksilölliset tarpeet.

Uudet GR102- ja GR103-rasvat vahvistavat Volvo Construction Equipmentin rasvaohjelmaa entisestään, ja ne liittyvät Multipurpose Grease 97718 GR101- ja High Temperature -rasvan sekä Breaker-tahnan olemassa olevaan tuotesalkkuun.

Oikea rasva kuhunkin työhön

Oikean rasvan valitseminen vallitsevia työskentelyolosuhteita varten on tärkeää. Uusien GR102- ja GR103-rasvojen myötä Volvo varmistaa, että siltä löytyy rasva kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin.

GR102 on litiumkompleksirasva, joka on vedenkestävää ja tarjoaa erinomaisen suojan ruostumista ja korroosiota vastaan äärimmäisessä paineessa. Se on paras valinta kosteissa ympäristöissä ja äkillisessä kuormituksessa. Se myös mahdollistaa pidemmät voiteluvälit.

GR103 on huippuluokan litium-molybdeenikompleksirasva, joka sopii ihanteellisesti suuren kuorman käyttösovelluksiin, kuten kiven käsittelyyn. Se tarjoaa loistavan suorituskyvyn äärimmäisissä paineissa, kulumissuojan ja poikkeuksellisen pysyvyyden. Se on ihanteellinen vaihtoehto erityisen raskaaseen maasto- ja kaivoskäyttöön, kääntötapeille ja raskaasti kuormitetuille alustan komponenteille, ja sitä voi käyttää myös automaattisissa voitelujärjestelmissä.

Luotettavan laadukas

Asiakkaat voivat minkä tahansa Volvon rasvan valitessaan luottaa, että ne ovat tiukimpien laatunormien mukaisia. Volvo on kehittänyt omat tiukat norminsa, jotka kaikkien rasvojen ja voiteluaineiden pitää täyttää. Ne tarjoavat asiakkaiden koneiden liikkuville osille parhaan mahdollisen suojan. 

Rasvavalikoimaa kehitetään ja testataan erityisesti Volvon koneille, mikä varmistaa ihanteellisen suorituskyvyn, mahdollisimman vähäisen seisokkiajan ja koneen pitkän käyttöiän.

Lisätietoja rasvavalikoimasta, mukaan luettuina uudet GR102 ja GR103, saa paikalliselta Volvo-jälleenmyyjältä.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com