Construction Equipment Suomi
Volvo CE on virallinen rakennuskoneiden toimittaja ja kilparatojen rakennuskumppani sähköisen rallicrossin FIA-maailmanmestaruuskisoissa.
Muutos alkaa tästä

Paikoillanne. Valmiina. Siirry sähköiseen aikakauteen.

Rallicrossin siirtyminen sähköiseen aikakauteen merkitsee sitä, että muutos on täydessä vauhdissa. Volvo Construction Equipment on ylpeä saadessaan olla virallinen kilparatojen rakennuskumppani.

Miten viedä perinteinen moottoriurheilu uudelle aikakaudelle? Rikkomalla rajoja. Uuden sähköisen e-rallisarjan myötä FIA World RX Championship -kilpailu edistää kilpa-ajon kestävää kehitystä ja monimuotoisuutta. Toimialamme on mukana samalla matkalla. Toivomme, että tämä kumppanuus rohkaisee muutosta ja nopeuttaa siirtymää kohti kestävää kehitystä.

Matkalla kohti menestystä

Rallicross-kilpailuja ei olisi ilman hyvin kehittyneitä ja hoidettuja kilparatoja. Siksi olemme ylpeitä saadessamme olla mestaruuskilpailujen virallinen kilparatojen rakennuskumppani ja virallinen rakennuskoneiden toimittaja. Rakennamme ja kunnossapidämme uuden mestaruuskilpailun kilparatoja ympäri maailmaa.

Muutos alkaa tästä.

Seuraa kilpailuja

Ruotsi, Höljes 2.–3.7. 
Saksa, Nürburgring 30.–31.7. 
Norja, Hell 13.–14.8. 
Latvia, Riika 3.–4.9. 
Portugali, Montalegre 17.–18.9. 
Belgia, Spa Francorchamps 8.–9.10. 
Etelä-Afrikka, Kapkaupunki (vielä vahvistamatta)

Lisätietoa RX World Championship -kilpailusta on osoitteessa: https://www.fiaworldrallycross.com/world-rx/

Tule mukaan live-tapahtumiin

Seuraa meitä virtuaalisella alustallamme
Rekisteröidy nyt

Seuraa Construction Equipment Dealer -joukkuetta, kun se kilpailee uudessa sähköisessä rallicross-mestaruussarjassa haastaen moottoriurheilun perinteiset käsitykset kestävyydestä ja monimuotoisuudesta.
Lisätietoa: www.cedealerteam.com