Bandgrävare – redskap

Hydraulhammare

SPRÄNGER GRÄNSER

Volvos hydraulhammare är utformade för att fungera i harmoni med din Volvo grävmaskin. De ger den enhetliga kraft och prestanda du behöver – slag efter slag. Med en hållbar konstruktion och en mängd arbetsverktyg och hammarkonfigurationer för att passa din verksamhet är Volvos hydraulhammare redo att ta sig an de mest krävande projekten.

Närmaste återförsäljare kan berätta mer om vilka fästen som passar ditt maskingränssnitt.

HB14 tystgående

Volvos hydraulhammare är utformade för att fungera i harmoni med din Volvogrävmaskin. De ger den enhetliga kraft och prestanda du behöver – slag efter slag.

Tillgänglig för: ECR145E, EC140E

Detaljer

HB15 tystgående

Med en hållbar konstruktion och en mängd arbetsverktyg och hammarkonfigurationer för att passa din verksamhet är Volvos hydraulhammare redo att ta sig an de mest krävande projekten.

Tillgänglig för: ECR145E

Detaljer

HB18 tystgående

Oavsett arbetsuppgift är Volvos kraftfulla hydraulhammare konstruerade för att ge imponerande resultat, samtidigt som bränsleförbrukningen och påfrestningarna på maskinen hålls nere.

Tillgänglig för: EC180E, EC160E

Detaljer

HB21 tystgående

Med två hastigheter tillsammans med ett omfattande utbud av tillgängliga arbetsverktyg, erbjuder Volvos hydraulhammare flexibilitet och en skräddarsydd lösning för varje applikation.

Tillgänglig för: ECR235E, EC220E, EC200E

Detaljer

HB22 tystgående

Byggd för att klara hårt arbete – med en hydraulhammare från Volvo kan du ta dig an de tuffaste jobben och hålla produktiviteten på topp längre.

Tillgänglig för: ECR235E, EC220E, EC200E

Detaljer

HB25 tystgående

Med den perfekta avvägningen mellan vikt och kraft, så har varje detalj i Volvos hydraulhammare konstruerats för att fungera i harmoni med din Volvomaskin.

Tillgänglig för: EC250E

Detaljer

HB30 tystgående

Volvos hydraulhammare levereras som ett allt-i-ett-paket, inklusive önskade slangar, fästen och verktyg, så att du kan sätta igång med arbetet direkt.

Tillgänglig för: ECR355E, EC300E HYBRID, EC300E

Detaljer

HB36 tystgående

Lätta att använda och redo att arbeta från leverans – Volvos hydraulhammare ger jämn prestanda och kraft som säkerställer utmärkta resultat på alla arbetsplatser.

Tillgänglig för: EC380E, EC350E HYBRID, EC350E

Detaljer

HB38 tystgående

Eftersom det finns ett omfattande utbud av arbetsverktyg för Volvos hydraulhammare kan du ta dig an en mängd arbetsuppgifter både inom och mellan arbetsplatser.

Tillgänglig för: EC380E

Detaljer

HB48 tystgående

Oavsett var du arbetar och i vilket projekt, så är Volvos hydraulhammare konstruerade för enastående mångsidighet, prestanda och hållbarhet.

Tillgänglig för: EC480E

Detaljer

HB75 tystgående

Maximera produktiviteten med Volvos hydraulhammare, som ger optimal kraft och prestanda med varje slag.

Tillgänglig för: EC750E

Detaljer
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Kontakta oss

Vill du beställa eller ha mer information? Skicka ett meddelande.

Kontakta oss