Construction Equipment Sverige
Volvo Services Repair

Reparationer

Undvik oväntade kostnader

Reparationer

Slipp tänka på när maskinens standardgaranti går ut. Vi har en rad reparationsalternativ som hjälper dig att undvika oförutsedda reparationskostnader och skyddar företagets kassaflöde. 

Fullständig reparation

För högsta trygghet väljer du fullständig reparation. Då får du även full kontroll över kassaflödet eftersom du endast betalar de priser som överenskoms när avtalet tecknas. Därefter tar Volvo hand om din maskin helt när något fel inträffar. Samtliga komponenter och reservdelar omfattas, utom de som listas under Undantag*.

*Undantag varierar beroende på maskintyp.

Vald reparation

Om du har en snävare budget eller för närvarande inte har behov av alternativet för fullständig reparation finns det två mer fokuserade reparationsalternativ:

  • Drivlinealternativ – varierar beroende på maskintyp, men omfattar vanligen motor (och alla smorda komponenter i motorn), växellåda, axlar och hydrostatik.
  • Komponentalternativ – har samma täckning som drivlinealternativet samt flera huvudkomponenter som generator och ramverk. Täckningen varierar dock beroende på maskintyp. På grävmaskiner ingår till exempel bom och skaft.
Tillägg

Din Volvo-återförsäljare kan även skräddarsy ett mer omfattande reparationsalternativ. Kontakta oss för mer information.

Att lägga till underhållserbjudandet till ditt reparationserbjudande är det bästa sättet att garantera maskinens drifttid.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss