Construction Equipment Sverige
Volvo Services Maintenance

Underhåll

Varaktig framgång

Underhåll

Med rätt underhållet kan du fokusera på din verksamhet, tryggt förvissad om att Volvo på ett skickligt sätt håller dina maskiner i trim åt dig. Vi planerar underhållsprogrammet runt din verksamhet – för att störa produktionen minimalt. Vi kommer överens om underhållspriser efter maskintimmar eller kalenderkvartal under avtalstiden, beroende på vad som passar din verksamhet bäst.

Ett schema som passar dig

Underhållsschemat skräddarsys för din maskin, så att det passar den miljö och applikation den används i. Det innebär att Volvos utbildade servicetekniker, med rätt utrustning och reservdelar, anländer för att göra det som behöver göras så effektivt som möjligt och när det passar dig – så att produktionen störs så lite som möjligt.

Helt och hållet Volvo

Självfallet används endast Volvos originaldelar, smörjmedel och kylarvätskor, och eventuella mjukvaruuppdateringar installeras. Allt dokumenteras dessutom och du får en tydlig underhållshistorik, vilket känns betryggande för framtida ägare och bidrar till att maximera maskinens andrahandsvärde. Underhållsschemat är av yttersta vikt: i samråd med dig ordnar vi den supportnivå du behöver från Volvo. Om du bara vill att vi ska leverera reservdelar för mindre underhållsarbeten och låta dina egna tekniker göra själva arbetet, så är det lätt ordnat. Prata med din återförsäljare om rätt servicenivå för dina behov.

Extratjänster

Volvo förstår att alla har olika behov och erbjuder en mängd tjänster som kan läggas till i ditt underhållsschema. I samråd med din återförsäljare kan du utforma ett avtal med olika tjänster, till exempel:

  • Avfallshantering för olja och filter
  • Maskinrengöring
  • Säkerhetsinspektion
  • Underhåll av redskap
  • Byte av slitdelar
  • Service av luftkonditionering
Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss