Construction Equipment Sverige

Din Volvo hjälper dig att hålla koll

Smart Viewmed detektering av hinder

Volvo Smart View med detektering av hinder

Med Volvo Smart View med detektering av hinder kan du fokusera på arbetet medan Volvo håller koll åt dig. Det ger operatörer en 360°-vy av maskinens omgivning tack vare kameran och det nya radardetekteringssystemet.

Skiljer mellan människa och föremål

På en hektisk arbetsplats kan operatörer vara rädda att de råkar skada någon eller skada maskinen eller egendom på platsen. Med Volvo Smart View med detektering av hinder kan du fokusera på arbetet medan Volvo håller ett öga på omgivningen.

Volvo Smart View med detektering av hinder kan identifiera hinder antingen som objekt eller som människor, så att operatören kan vidta lämpliga åtgärder. Det ger operatörer en förbättrad realtidsvy över omgivningen och de får automatiska varningar på den högupplösta skärmen om hinder detekteras.

Säkerhetsfunktion

Djupinlärningsteknik

Volvo har använt djupinlärningsteknik i utvecklingen av Smart View med detektering av hinder. Det innebär att även någon som hukar sig, är i rörelse eller lutar sig kan detekteras. Det spelar heller inte någon roll vilken färg på kläderna någon har; alla syns.

Produktivitetsfunktion

Personligt anpassad radarinställning

Med Volvo Smart View med detektering av hinder kan du ställa in hur långt du vill att radarn ska nå. För dem som arbetar på trånga platser är detta en praktisk funktion – ett mindre utrymme kräver ett mindre radarområde. Du kan även anpassa vilka sektorer du vill se på den lättanvända pekskärmen.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss