Construction Equipment Sverige
Volvo Services Volvo reman

Volvo fabriksrenovering

Se till att din maskin förblir en Volvo

Volvo fabriksrenovering

Volvo Reman, vårt utbud av fabriksrenoveringstjänster, håller din maskin igång under lång tid framåt – och hjälper till att sänka ägande- och driftskostnaderna. Ju bättre kvalitet på dina komponenter, desto mer får du ut av din Volvomaskin. Varje del är viktig för drifttid och prestanda. Så varför riskera något?

Det är mer än bara en produkt – det är lösningen

Få din maskin att hålla en generation till med Volvo Reman. Genom en cirkulär process – där gamla delar renoveras till nyskick – skapar vi ett miljöarbete som gynnar alla. Vi på Volvo tror att miljömässigt sunda vanor inte bara är bra för planeten utan också gynnar kundernas affärer och ger såväl konkurrensfördelar som en känsla av trygghet. Med Volvo Reman återanvänds upp till 85% av originalmaterialet. Det går även åt 80 % mindre energi att bygga en Reman - komponent jämfört med att tillverka en ny komponent, vilket minskar koldioxidutsläppen avsevärt och gör det till ett utmärkt val för miljön och din verksamhet.

Snabb leverans

Har du råd med att vänta på en reparation eller en vanlig ombyggnad av din maskin när du kan få fabriksrenoverade utbyteskomponenter i toppskick?

Det fina med utbytessystemet är att du inte behöver vänta på att få tillbaka samma komponent. Vid första tecken på problem beställer du helt enkelt en fabriksrenoverad utbyteskomponent från din Volvo återförsäljare. Om komponenten inte redan finns hos återförsäljaren ser Volvos effektiva transportnätverk till att den snart är på plats. Du behöver inte vänta på reparationer och kan återuppta den produktiva driften med ett minimum av stilleståndstid. Därefter skickar du den defekta komponenten till Volvo Construction Equipment för fabriksrenovering.

Garanti

Fabriksrenoverade komponenter med garanti höjer värdet på din maskin. Kunden får alltid en komponent med livslängd och prestanda i nivå med en helt ny komponent. Därför erbjuder vi en standardreservdelsgaranti även på fabriksrenoverade komponenter.

Kvalitet

Miljövänlig och resursbevarande renovering ställer samma krav på utrustning, kunnande och kvalitet som nyproduktion. Alla slitna och skadade delar kasseras och byts ut mot nya originaldelar. Endast godkända delar accepteras för fabriksrenovering.

Mått och toleranser för de renoverade komponenterna kontrolleras lika noggrant och med samma kvalitetskrav som i våra fabriker. Därför kan vi lämna samma garanti för fabriksrenoverade komponenter som för en ny originaldel.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss