Construction Equipment Sverige
Volvo Services Fuel Efficiency Report

Bränslerapport

Tydliga data för att öka maskinens effektivitet

Bränslerapport

Få värdefull information om din maskins effektivitet med tjänsten Bränslerapport, utformad för att sänka dina driftkostnader och maximera lönsamheten. Kör med maximal kapacitet och se till att dina maskiner fungerar effektivt.

Varför välja Bränslerapport

Vidta åtgärder

Identifiera ineffektiv drift med hjälp av Bränslerapporten som hjälper dig minska din enskilt största driftkostnad – bränsle. Beväpnad med kunskap och tydlig information om din maskinpark eller enskilda maskin kan du vidta nödvändiga åtgärder för att förbättra bränsleekonomin.

Färdig analys

Spara tid och pengar med den lättanvända rapporten som visas i ett enkelt format som gör att du slipper gräva i en mängd komplexa data. Håll koll på din maskins bränsleförbrukning, nyttjandegrad och onödig tomgångskörning för att garantera effektivare drift.

Nå dina mål

Du får hjälp av din återförsäljare att anpassa rapporten till din organisations struktur och specifika krav – så att du kan se till att du är på rätt väg mot dina mål. Det är enkelt att anpassa rapporten med upp till åtta mål som du väljer själv. Du kan också inkludera hur mycket du betalar per liter bränsle för att kunna beräkna potentiella kostnader och besparingar.

Så fungerar det
  • Data från maskinerna samlas in via CareTrack.
  • Volvosystemet använder fördefinierade algoritmer för att automatiskt sammanställa informationen till en lättläst PDF-rapport som regelbundet skickas till din inkorg. Data finns också tillgängligt i excel- och csv-format om du vill utföra ytterligare analyser.

Mer att erbjuda

Insikts-rapporter

Telematikdata kan vara ett användbart sätt att förbättra din maskinparks effektivitet och drifttid. Men ett överflöd av data kan komma i vägen för den information som verkligen är viktig. Därför har vi skapat Bränslerapporten, som en del i vårt utbud av Insikts-rapporter. Vårt dynamiska system sammanställer data till en samling lättanvända, färdiga rapporter som hjälper dig att ta välgrundade beslut och vidta smarta åtgärder. Vill du ha mer information? Ta en titt på hela utbudet, inklusive specialrapporter om maskinhälsa och produktivitet. 

Produktivitetsrapport
Hela paketet

Du förstår fördelarna, men vill ha lite mer hjälp att omsätta dina idéer i praktiken? Din Volvoåterförsäljare finns till hands för att hjälpa dig att utveckla en plan för att öka effektiviteten på lång sikt.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss