Construction Equipment Sverige
Volvo Services Volvo certified rebuild

Volvos certifierade renovering

Varför byta när du kan renovera?

Volvos certifierade renovering

Ge din maskin den omsorg den förtjänar, samtidigt som du vårdar såväl din ekonomi som miljön. Volvos certifierade renoveringsprogram optimerar din budget och det långsiktiga värdet på din investering genom att återställa skicket på din befintliga tillgång. Återupptäck den slumrande styrkan, hållbarheten och kraften i din Volvo.

En bråkdel av kostnaden för en ny maskin

Återställ din Volvo till perfekt skick till en rimlig kostnad. Oavsett om det gäller stora eller små renoveringar åtgärdar vi brister i maskinens prestanda till en bråkdel av kostnaden för en ny modell. Återupptäck din maskins kapacitet och kvalitet med Volvos program för certifierad renovering, och få en maskin med hög tillförlitlighet som motstår tidens tand.

Certifierad kvalitet

Kom igång igen – effektivare – i din ombyggda maskin som din Volvo återförsäljare levererar precis i rätt tid och som hjälper dig med att planera maskinrenoveringar som passar ditt schema. Få kvalitet och trygghet från ett certifierat erbjudande, med full Volvo-garanti, och ta kontroll över stilleståndstiden för maskinen – byggd och ombyggd av Volvo.

Skräddarsydd för dina behov

Välj mellan olika flexibla certifierade renoveringspaket från Volvo för att få din maskin i skick som ny. Vi tänker på allt – din budget, maskinens status, dina affärsmål och applikationer – och tar fram ett skräddarsytt erbjudande som optimerar värdet hos din investering.

Laddad med prestanda

Återställ maskinens potentiella prestanda med Volvos program för certifierad renovering – gjort för att maximera produktiviteten. Din fabriksrenoverade utrustning kommer att fungera på samma sätt som när den rullade av tillverkningsbandet.

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta vår Svenska återförsäljare Swecon för att förstå hur våra tjänster kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet. 

Kontakta Swecon