Volvo Services Foundation Services

Inkluderat från start

Framgång på nytt sätt

Inkluderat från start

Alla maskiner från Volvo omfattas av legendarisk kundsupport – branschens bästa sedan 1832. Oavsett om du köper nytt eller begagnat får du support dygnet runt från ett globalt nätverk av återförsäljare och tekniker, inklusive maskinövervakning och reservdelstillgänglighet i världsklass. Det är basen för allt från Volvo Services och du kan vara säker på att vi tar hand om dig från start.

Globalt återförsäljarnät

Volvo har ett stort nätverk som tillgodoser dina behov med hjälp av lokal kunskap och global erfarenhet. Vår stora infrastruktur med återförsäljare, verkstäder och specialutbildad personal i hela världen använder den samlade expertkunskapen hos Volvo i världen.

Volvo-servicetekniker

De utbildade teknikerna hos Volvo återförsäljare kan allt om din Volvo och vet bättre än någon annan hur tekniken utnyttjas maximalt. Våra kunskaper och vår expertis är en vital del av vårt erbjudande. Därför ser vi till att våra anställda fortbildas ständigt och lär sig de senaste standarderna och verktygen från Volvo.

Global reservdelstillgänglighet

Ingen enskild reservdelsleverantör kan tävla med Volvo när det gäller helhetslösningar. Oavsett vilken del som behövs kan vi leverera och byta den snabbt och säkert – även om Volvo sålde maskinen för tio år sedan. Kom åt hundratusentals reservdelar med vårt omfattande logistiknätverk från din enda källa – din Volvo återförsäljare.

Full garanti

Kvalitet och Volvo hör ihop och är centralt för produkterna vi utvecklar och tillverkar sedan mer än 185 år. Vi garanterar vår produktkvalitet via såväl standardgarantin som ett omfattande och flexibelt program med utökad garanti. Du kan också njuta av den trygga känslan av den omfattande garanti som du får när du köper en originaldel från Volvo.

Introduktionsutbildning

Sätt fart maskinen och verksamheten med hjälp av våra experter, som hjälper dig att komma igång med maskinen och utbildar dina förare på plats när din Volvo levereras.

CareTrack

Spara tid och pengar med CareTrack – ett av många informationssystem för maskinövervakning. CareTrack ingår i alla större maskiner och ger dig fri tillgång till maskinens uppgifter – bland annat drifttimmar och positionering – och hjälper dig att planera service effektivare med hjälp av meddelanden. Gå bortom basnivån och få tillgång till enorma möjligheter till högre förarprestanda, högre produktivitet och lägre bränslekostnader.

Proaktiv övervakning

Håll maskinen igång med Proaktiv övervakning. Volvo övervakar maskinen på distans från vårt eget Uptime Center och hjälper tid förutspå potentiella fel innan de inträffar. Det ger dig mer tid att fokusera på verksamheten och bidrar till färre oplanerade avbrott och lägre reparationskostnader.

24/7-support

Vårt mål är glasklart: Vi gör det som behövs för att göra din verksamhet problemfri och maskinen så produktiv och lönsam som möjligt. Vi erbjuder support dygnet runt när och där du behöver.

Volvo varor

Våra maskiner konstrueras, byggs och får support på unika sätt. Personer runt hela världen är stolta över att äga och använda produkter från Volvo. Välj i vårt stora utbud av officiella produkter från Volvo – kläder, leksaker, samlarföremål och annat som avspeglar vårt varumärke och det vi tror på.