Volvo Co-pilot operator training

Volvo Co-Pilot Förarutbildning

Lär känna dina Assist-applikationer

Volvo Co-Pilot Förarutbildning

Förarutbildning i Volvo Co-Pilot är utformad för att hjälpa förarna att använda Volvo Co-Pilot och dess avancerade Assist-applikationer på effektivast möjliga sätt. Resultatet blir en förare som är säkrare, mer produktiv och effektiv.

Det här får du

Maximera produktiviteten

Volvo Co-Pilot är utformat för att höja lönsamheten i din verksamhet. Utbildningen i systemet hjälper förarna att vara så produktiva som möjligt när de använder Volvo Co-Pilot och dess avancerade Assist-applikationer.

Högre effektivitet

När förarna förstår alla funktioner i Assist-applikationerna och de värdefulla data de ger kan de utföra sitt arbete på ett mer effektivt sätt.

Lägre kostnader

Att använda maskinerna på ett optimalt sätt med hjälp av Volvo Co-Pilot sparar inte bara bränsle och optimerar driften, även onödig tomgångskörning och slitage på maskinerna minskas också.

Frigör maskinernas fulla potential

Med bra förståelse för de många intelligenta funktionerna i Assist-applikationerna kan förarna utnyttja sina maskiner till deras fulla potential.

Nöjdare förare

Utbildning gör att förarna trivs bättre med jobbet, vilket gör dem nöjdare och mer produktiva. Möjlighet till fortbildning hjälper också till att attrahera de bästa förarna.

Volvo Co-Pilot-familjen

Optimera ditt arbete med Volvo Co-Pilot - din partner i hytten. Den högupplösta 10-tumsskärmen ger tillgång till en rad Assist-applikationer som är utformade för att höja produktivitet, precision och effektivitet.

Dig Assist

Få din grävmaskin att gräva snabbare och mer exakt.

Load Assist

Lasta den optimala mängden material och optimera lastcyklerna.

Haul Assist

Ha koll på produktionen och optimera transporterna.

Compact Assist

Producera och dokumentera packning av hög kvalitet.

Pave Assist

Förstklassiga läggningsresultat.

Så fungerar det

Efter kursen kommer du skickligt kunna använda din Volvo Co-Pilot – inklusive alla funktioner i en specifik Assist-applikation.

Från teori...

Utbildningen startar i klassrummet, där innehållet presenteras via Volvo Co-Pilot-simulatorer, gruppdiskussioner, övningar och från våra expertutbildare:

 • Introduktion till Volvo Co-Pilot
 • Introduktion till Assist-applikationer
 • Egenskaper och funktioner
 • Såhär fungerar det
  • Inställningar och kalibrering
  • Assist-funktioner
  • Bättre effektivitet
  • Tips och råd
...till praktik

Efter tiden i klassrummet får deltagarna prova på Volvo Co-Pilot själva för att öva på det som de har lärt sig. Efter en presentation där deltagarna får bekanta sig med alla Co-Pilot-komponenter får de gå igenom en lång lista av funktioner och övningar.

Vår utbildare övervakar prestationerna vid de praktiska övningarna och ger feedback och förslag på förbättringar.

Den praktiska delen kan genomföras med färdiga praktiska övningar eller i förarens dagliga arbete, med vägledning från instruktören.

Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss