volvo redskap grävmaskin excav

Redskap

Se till att din Volvo förblir en Volvo

Du valde antagligen Volvo för att du ville ha det bästa. Så, varför nöja dig med mindre när det gäller redskap? Bara med Volvos redskap får du det du ville ha när du köpte din Volvo-maskin.

Endast det bästa är gott nog för din Volvo

Eftersom olika jobb kräver olika redskap, och Volvo är den redskapstillverkare som har det mest omfattande sortimentet, kan du utrusta din Volvo-maskin med redskap som kompletterar maskinen, klarar driftförhållandena och uppfyller dina behov exakt. Det här ger oöverträffad produktivitet, drifttid och mångsidighet.

Kompakta Grävmaskiner

En Volvo grävmaskin är suverän när det gäller att bära med sig arbetsverktyg, och med Volvos heltäckande redskapsprogram får du oöverträffad flexibilitet och mångsidighet. Det gör det möjligt för dig att skräddarsy grävmaskinen exakt för de arbetsuppgifter och förhållanden som råder på din arbetsplats. För att inte nämna möjligheten att öka dina affärsmöjligheter.

Redskap, översikt

Hjulgrävmaskiner

En stor mängd lättanslutna redskap sparar tid, sänker kostnader och skapar en multifunktionell maskin. Med Steelwrist® tiltrotator, redskapsfästen med låg vikt, hållbara skopor och hydraulhammare kan Volvos hjulgrävare gräva, lasta, krossa och förflytta material på det mest effektiva och produktiva sättet.

Redskap, översikt

Bandgrävmaskiner

Ingen tillverkare är bättre på att konstruera skopor till Volvos maskiner än Volvo. Från skopor till snabbfästen, tiltrotatorn, hydrauliken och det fabriksmonterade styrsystemet, allt är utvecklat för att matcha och levereras och stöds av Volvo.

Redskap, översikt

Kompakta hjullastare

Du valde antagligen en Volvo hjullastare för att du ville ha det bästa. Så varför nöja dig med mindre när det gäller redskap? Det är bara med Volvos redskap du får det du ville ha när du köpte en Volvo - flexibilitet och drifttid.

Redskap, översikt

Stora hjullastare

Många har försökt kopiera Volvo-hjullastarnas allround-koncept utan att lyckas. Olika jobb kräver olika redskap, och eftersom Volvo är den hjullastartillverkare som har det mest omfattande sortimentet av redskap, kan du utrusta din Volvo-hjullastare med redskap som kompletterar din hjullastare, uppfyller dina behov exakt och klarar driftförhållandena. Det här ger oöverträffad flexibilitet och mångsidighet.

Redskap, översikt

ABG bandburna asfaltläggare

Beläggningsskriden är hjärtat i läggaren och av avgörande betydelse för kvaliteten i den utförda beläggningen. Volvos Variomatic-skridar kombinerar effektivitet och kostnadseffektivitet i en ultramodern design som uppfyller kraven för väganläggning, både i dag och i framtiden.

Redskap, översikt

ABG hjulburna asfaltläggare

Skriden är en viktig del av läggaren och ansvarar för att ytan ska kunna bli perfekt. Med sin mångsidighet och effektivitet är Volvos branschledande skridar den bästa lösningen för kunder som vill förena kostnadseffektivitet med tillförlitlighet i en rad olika applikationer inom vägbyggnad.

Redskap, översikt
Volvo återförsäljare sökfunktion redskap
Kontakta oss

Vill du beställa eller ha mer information? Skicka ett meddelande.

Kontakta oss