Construction Equipment Suomi
Volvo CE:n CO2-vähennysohjelma auttaa asiakkaita hahmottamaan omat hiilitavoitteensa ja tavoittelemaan hiilineutraaliutta.
Muutos alkaa tästä

Aloita matka kohti nollapäästöjä jo tänään

Meidän kaikkien on löydettävä tapoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Yritykselläsi saattaa olla jo kunnianhimoisia tavoitteita hiilipäästöjen vähentämiseen.
Kysymys kuuluu: miten pääset tavoitteisiisi? Volvo CE tarjoaa vastauksen.

Volvo Construction Equipment on kehittänyt vaiheittaisen ohjelman, joka tukee sinua hiilineutraaliustavoitteidesi saavuttamisessa. Ohjelma toimii riippumatta siitä, minkä merkkisiä koneita rakennustyömaallasi on tai mistä lähtökohdista aloitat.

Matka kohti nollaa on prosessi, jossa tarvitaan dataa, yhteyksiä ja työmaaratkaisuja. Tekemällä tiivistä yhteistyötä voimme nopeuttaa muutosta ja auttaa edistämään tavoitteitasi huomattavasti – askel askeleelta.

Volvo L220H -pyöräkuormaaja

CO₂-vähennysohjelma lyhyesti:

1. Hyödynnä tietoja
Yhdistettyjen koneiden telematiikkatietoja hyödyntäen määrittelemme polttoaineen kokonaiskulutuksen ja muodostamme kuvan asiakkaan työmaan kaikkien koneiden tonnikohtaisista CO₂-päästöistä.

2. Analysoi
Analysoimme konetietoja, materiaalivirtaa, kaluston rakennetta, polttoainetyyppiä ja koneenkäyttäjien käyttäytymistä. Lisäksi kartoitamme tarvittavat toimenpiteet tonnikohtaisten CO₂-päästöjen vähentämiseksi.

3. Kehitä toimintaa
Toteuttamalla tietyt toimenpiteet. Keskeisimmät palvelut käsittävät EcoOperator-koulutuksen ja muita tehokkuutta parantavia palveluita. Voi sisältää sähkökäyttöisten koneiden käyttöönottosuunnitelman.

4. Ylläpidä
On tärkeää, että pysyt uudella alemmalla CO₂-tasolla etkä palaa takaisin vanhoihin tapoihisi. Autamme sinua pysymään tilanteen tasalla ja tunnistamaan entistä merkittävämpiä hiilipäästöjen vähentämistavoitteita.

Volvo Construction Equipment auttaa asiakkaita vähentämään hiilipäästöjä ja saavuttamaan päästötavoitteensa CO2-vähennysohjelman avulla.

CO₂-päästöjen vähennysohjelma

Lue lisää vaiheittaisesta ohjelmastamme
Lue lisää