Construction Equipment Suomi
Muutos alkaa tästä

Muutos alkaa Stena Recyclingin kanssa

Volvo ECR25 Electric on ollut keskeytyksettä käynnissä Stena Recyclingin Ruotsin-tehtaalla jo yli 4 000 tuntia. Stena Recyclingin hankintajohtaja Marika Björnum kertoo, miksi siirtyminen sähkökäyttöisiin koneisiin on hyväksi niin yritykselle kuin ympäristölle.

Paikallisesta romujälleenmyyjästä teollisuusjohtajaksi – Vankkumaton sitoutuminen muutokseen

Stena Recycling on viimeisen 80 vuoden ajan tehnyt töitä Ruotsin lapsenkengissä olevan kierrätystoiminnan nostamiseksi globaalille tasolle. Sitoutuminen maailman parantamiseen lähtee itsestä. Yrityksen strategiana on korvata osa dieselkoneista Volvo CE:n sähkökäyttöisillä koneilla. Strategia on päästöleikkausten ja tehokkuusparannusten osalta uraauurtava.

Jos pinoaisimme kaiken tämän koneen liikuttaman materiaalin, pino olisi korkeampi kuin Eiffel-torni! Eikö olekin mahtavaa?

Marika Björum

Hankintajohtaja, Stena Recycling

Muutosta johtaa Stena Recyclingin hankintajohtaja Marika Björnum. Marikan mukaan sähkökäyttöisten koneiden käytöstä hyötyvät kaikki. Volvon sähkökäyttöiset koneet ovat hyväksi niin yritykselle kuin ympäristölle, koska polttoainekustannukset laskevat, tehokkuus paranee, päästöt laskevat nollaan ja tärinä vähenee. 

Volvo ECR25 Electric on ollut keskeytyksettä käynnissä yrityksen teollisuusmuovin kierrätystehtaalla jo yli 4 000 tuntia pysähtyen hetkeksi vain kuormien välillä. Se siirtää päivittäin yli 20 tonnia materiaalia. Aikaisempaan dieselkoneeseen verrattuna energiakustannukset ovat vuodessa 83 prosenttia pienemmät ja hiilidioksidipäästöjä syntyy noin 21 tonnia vähemmän. Kompakti koko, lähes äänetön toiminta ja päästöttömyys tekevät koneesta täydellisen valinnan tehtaan sisätiloissa tehtäviin töihin.

Katso tämä video ja kuule, miten Stena Recycling ja Volvo CE tekevät yhteistyötä täyttääkseen sitoumuksensa paremman, kestävämmän ja kiertotalouteen perustuvan tulevaisuuden puolesta.

Tarkastele sähkökäyttöisiä koneitamme
Lue lisää