Construction Equipment Suomi

Rakennuskoneiden kiertotalousratkaisut

Muutos alkaa tästä
Etsi paikallinen jälleenmyyjäsi

Pidennä koneesi käyttöikää sukupolven verran

Volvo CE -koneet on valmistettu siten, että ne kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Sen vuoksi kaikkien rakennuskoneiden koko elinkaari on otettu huomioon jo suunnittelun ensimmäisistä vaiheista alkaen. Me uskomme, että koneidemme käyttöiän pidentäminen ei ole hyväksi pelkästään asiakkaillemme, vaan myös koko planeetalle. Tutustu kiertotalousratkaisuihimme ja lue itse, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan.

Volvo Reman

Volvo Reman tarkoittaa kuluneiden komponenttien kunnostamista ja käyttämistä uudelleen uusimpiin teknisiin määrityksiin päivitettyinä. Reman-osan toimitus ja asennus on nopeaa tavanomaiseen korjaukseen verrattuna, joten se parantaa käyttöastetta ja lyhentää laitteidesi käyttökatkoksia. Volvo Reman -ohjelmassa käytetään jopa 85 % alkuperäisestä materiaalista. Peruskorjatun komponentin tuottaminen kuluttaa myös 80 % vähemmän energiaa kuin uuden komponentin valmistaminen ja valmistuksen CO2-päästöt ovat huomattavasti uutta osaa pienempiä, joten peruskorjattu osa on loistava valinta niin ympäristölle kuin liiketoiminnallesikin.

Lue lisää
Volvon virallinen kunnostusohjelma

Volvon virallinen kunnostusohjelma tai yksinkertaisesti kunnostusohjelma tuottaa ratkaisuja, jotka pidentävät Volvo-koneesi käyttöikää ja parantavat sen pitkän ajanjakson tehokkuutta. Kunnostusohjelman avulla voit uudistaa koneesi aidoilla Volvo-osilla. Asiantuntijoiden kunnostamat ja uusimpien teknisten erittelyjen mukaan päivitetyt Volvon virallisen kunnostusohjelman osat jatkavat koneesi käyttöikää. Kunnostusta harkitseville on tarjolla myös rahoitusratkaisuja.

Lue lisää
Volvon hyväksymät käytetyt koneet

Volvon kouluttama asentaja on tarkistanut kaikki Volvon hyväksymät käytetyt koneet -ohjelman koneet laadun, suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi. Jokaiselle koneelle annettava takuu ja tarjoamamme rahoituspalvelut tekevät Volvon hyväksymät käytetyt koneet -ohjelman valikoimasta loistavan ratkaisun kaikille yrityksille.

Katso konevalikoimaa

Haluatko lukea lisää?

Jos haluat lisätietoja Volvo Reman-, Volvon virallinen kunnostusohjelma- ja Volvon hyväksymät käytetyt koneet -ohjelmista, ota meihin yhteyttä – me vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä