Volvo CE presenterer et ambisiøst utvalg av nye modeller på Volvo Days 2024

På Volvo Days 2024 demonstrerer Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sin ambisjon om å være ledende innen bærekraft og produktivitet ved å lansere banebrytende produkter og løsninger - som muliggjør lønnsomme og bærekraftige endringer for våre kunder.

Volvo Day 2024 - Change starts with us

Volvo CE kan på Volvo Days skilte med følgende:

  • Lansering av en ny og modernisert serie gravemaskiner, utstyrt med avansert teknologi for enestående ytelse
  • Volvo CE utvider sitt brede utvalg av elektriske maskiner, inkludert sin første elektriske gravemaskin på hjul, som vises sammen med det hittil bredeste utvalg av ladeløsninger
  • Innføring av nye smarte applikasjoner med fokus på løsninger som gir enklere og bedre innsikt, og øker kundenes forretningspotensiale

Volvo Days, som finner sted i Eskilstuna i Sverige, er den første store maskinvisningen etter at selskapet annonserte stedet som sitt nye hovedkontor i august i fjor. På dette flaggskipet av et arrangement får kundene et innblikk i Volvo CEs aller nyeste lanseringer og innovasjoner på tvers av både elektriske og konvensjonelle løsninger, samt selskapets utvalg av digitale verktøy - og de får møte menneskene som får det til å skje.

Melker Jernberg Melker Jernberg, leder for Volvo CE, sier: "I denne tiden med raske endringer trenger verdenssamfunnet at anleggsbransjen trapper opp og møter samfunnsutfordringene med sikrere, smartere og mer bærekraftige løsninger. Derfor tar vi i Volvo CE en ledende rolle i å drive denne transformasjonen, og investerer og samarbeider på tvers av hele verdikjeden for å flytte grensene i riktig retning. På Volvo Days viser vi frem vårt hittil mest ambisiøse svar på disse utfordringene, og jobber sammen med kundene for å sende bransjen vår fremover."

En av de viktigste endringene i årets Volvo Days er et skifte bort fra enkeltstående produkter og tjenester til totalløsninger - skreddersydd til kundenes behov, uansett hvor de er på sin reise mot nullutslipp, slik at de kan ta fatt på nye utfordringer og muligheter med den støtten de trenger. Et annet nytt fokus er på segmenter innen bygg og anlegg, slik at kundene kan se hvordan Volvos løsninger kan kombineres helhetlig for å levere høyest mulig ytelse på tvers av deres spesifikke bruksområder, fra bygg og anlegg til steinbrudd og tilslag.

Ny generasjon av produkter i verdensklasse

I tråd med Volvo CEs brede teknologitilnærming for å møte varierte kundebehov, presenterer selskapet en ny generasjon av innovative gravemaskiner, Volvo EC500, EC400 og EC230. Serien, som også vil omfatte EC210 og ECR145, er utstyrt med intelligent teknologi, et nytt elektrohydraulisk system og et forbedret menneske-maskin-grensesnitt (HMI), og er designet for økt drivstoffeffektivitet, produktivitet, sikkerhet og lavere totale eierkostnader.

Volvo Day 2024 - EC400Den nye generasjonen av gravemaskinen EC400 vises på Volvo Days sammen med EC500 og EC230

Blant visningene på Volvo Days er også en eksklusiv sniktitt på den helt nye A40 som kommer senere i år, og som bygger på Volvo CEs rike arv som pioner innen dumperbransjen, og lanseringen av tipptruckene R60 og R70, som utvider mulighetene for massetransport for våre kunder.

Akkurat som andre konvensjonelle Volvo CE-maskiner kan de nye modellene i porteføljen drives av fornybar HVO100 (hydrogenert vegetabilsk olje), noe som reduserer utslippene av CO2 betydelig sammenlignet med tradisjonell diesel.

Joakim ArndorwJoakim Arndorw, leder for salgsregion International sier: "De nye modellseriene sammen med våre elektriske løsninger viser at Volvo CE er godt utstyrt for å møte de ulike behovene til kundene våre i både regulerte og mindre regulerte markeder, og utnytter vår styrke til å implementere meningsfull innovasjon på tvers av alle tilbudene våre etter hvert som vi kommer nærmere vår ambisjon om netto nullutslipp av klimagasser innen 2040."

Vi fortsetter å gå nye veier med bærekraftige løsninger

I tillegg til en modernisering av konvensjonelle maskiner, innfrir Volvo CE igjen sitt løfte om å lede an i bransjens overgang til fossilfri bygge- og anleggsvirksomhet med flere spennende elektriske lanseringer i segmentet for mellomstore maskiner.

Ved siden av allerede lanserte elektriske løsninger som den batterielektriske 23-tonns EC230 Electric gravemaskinen og den kabelelektriske EW240 Electric MH, presenterer selskapet en rekke nye batterielektriske maskiner. Disse inkluderer EWR150 Electric, den første av Volvos elektriske gravemaskiner på hjul, og hjullasterne L90 Electric og L120 Electric, som etter planen skal introduseres trinnvis fra tidlig i 2025 i begrensede volumer på utvalgte markeder.

Volvo Day 2024 - L90Den elektriske hjullasteren L90 Electric markerer en utvidelse av Volvos elektriske mellomstore hjullastere

De støttes av det hittil bredeste utvalget av ladeløsninger med lanseringen av den mobile ladeenheten PU40, for kompaktmaskiner, og et kjærkomment tillegg til det allerede tilgjengelige mobile ladeenheten PU500. Volvo CE's engasjement for å sikre et pålitelig elektrisk økosystem demonstreres også i den nye digitale appen My Equipment, som skal hjelpe kundene med å administrere ladeprosessen mer effektivt.

Volvo Day 2024 - PU40 Power UnitLadeenheten PU40 er én av en rekke fleksible ladeløsninger.

Carl SlotteCarl Slotte, leder for salgsregionen Europa sier: "Volvo Days viser hvor langt vi har kommet på vår elektromobilitetsreise, fra vår første kommersielle lansering i 2019 til det brede utvalget av elektriske maskiner og ladeløsninger vi presenterer i dag, forsterket av vårt utvalg av smarte digitale verktøy. Stegene vi tar når det gjelder elektrifisering av maskiner i det mellomtunge og tunge segmentet baner vei for at flere kunder kan dekarbonisere driften sin og gripe nye forretningsmuligheter når samfunn verden over går over til en fremtid med mindre CO2."

Samarbeid for å drive kundesuksess

Arrangementet fremhever også styrken til Volvo-konsernet, med en rekke samarbeid som alle er utviklet for å akselerere innovasjon og bidra til omformingen av bransjen. Volvo Financial Services er for eksempel til stede for å vise frem hvordan de tilpasser finansielle tilbud for å møte kundenes spesifikke behov, mens Volvo Trucks er med og demonstrerer sin imponerende elektriske portefølje.

Volvo Day 2024 - EC400

For ytterligere informasjon fra Volvo Days, besøk Volvo Days Press event 2024

 

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Åsa Alström

Leder for Strategic Communication
Volvo Construction Equipment
E-post: asa.alstrom@volvo.com

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com