Full oversikt med My Equipment digitalt verktøy

En ny digital løsning fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) lanseres for å forbedre opplevelsen for operatøren, bidra til den elektriske transformasjonen og forbedre produktivitet og energieffektivitet.

My Equipment digital tool

Den Web-baserte appen My Equipment er spesielt utviklet med operatøren i tankene – og gir enkel tilgang til viktige data fra tilkoblede maskiner uansett fra hvor og fra hvilken enhet.

Den er bygget for å levere en utmerket digital opplevelse, og gir viktig informasjon om maskinens timer, status, plassering og strømforbruk. Den lanseres primært for elektriske maskiner, og gir trygghet for både operatører og alle andre som trenger å overvåke ladestatus for batteriene – ved at den varsler dersom det oppstår forstyrrelser i ladingen. Den er designet for å sikre at du får mest mulig ut av din elektriske anleggsmaskin. My Equipment har også muligheten til å koble til dieselmaskiner, noe som gir kundene mer informasjon enn det som har vært tilgjengelig tidligere, som f.eks. drivstoffnivå.

Ben Ditchcreek, Service Owner, Sustainable Energy Services for Volvo CE sier: "Vi identifiserte et stort behov for et pålitelig digitalt grensesnitt for å støtte operatører av elektriske maskiner, slik at de raskt og enkelt ser status for lading i sanntid når de er borte fra maskinen – enten i en pause eller før de ankommer anlegget. Operatørene vil dermed være bedre forberedt og kunne planlegge for å oppnå en produktiv dag.

– Kunder med elbil er vant til å følge med på ladestatus og andre faktorer via mobilen. Vi ønsker å matche dette med vår egen ledende kundeløsning for anleggsbransjen – utviklet for de spesifikke kravene til en moderne anleggsplass."

Ved at appen er tilgjengelig på alle nettlesere og enheter er det enkelt å gi tilgang for nye operatører, og raskt la dem få oversikt over status for alle elektriske maskiner på aktuelle anlegg. Tilgangen inkluderer Volvo CE's ledende utvalg av elektriske kompaktmaskiner inkludert EC18 Electric, ECR18 Electric og ECR25 elektriske gravemaskiner, L20 Electric og L25 Electric kompakte hjullastere, samt EC230 Electric gravemaskin.

Den første utgaven av My Equipment er integrert i CareTrack startpakken, noe som gir enkel administrasjon av operatør- og maskintilgang. Fremtidige utgivelser vil inkludere tilleggsfunksjoner som vil være en del av en betalt abonnementstjeneste.

My Equipment vil bli introdusert i utvalgte markeder i Europa fra juni, med videre utrulling for Nord-Amerika og andre globale regioner på et senere tidspunkt.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON

Anne Bast

Leder for merkevare, markedsføring og kommunikasjon
Volvo Construction Equipment
Salgsregion Europa / Internasjonal
E-post: anne.bast@volvo.com