Volvo L25 Electric og ECR25 Electric. Batteridrevne elektriske anleggsmaskiner med null utslipp.
Endringen starter her

Hvordan oppnå bærekraftig fremgang på en støyfri måte

Reisen mot utslippsfritt anleggsarbeid er underveis. Med de elektriske maskinene våre får du høy ytelse med mindre støy, redusert vibrasjon og ingen eksos. Kanskje det er på tide å drive virksomheten din på en annen måte?

Det er enkelt å finne nye muligheter med de elektriske maskinene våre. Med dem kan du arbeide på nye steder, om natten, og til og med i sensitive innemiljøer. Du får jobben gjort mens konkurrentene sover. Foreløpig består det stadig voksende utvalget vårt av fem elektriske anleggsmaskiner, noe som er bransjens største utvalg.

Les mer

Elektriske maskiner fra Volvo

Hva blir det neste?

Som du ser i dette diagrammet, vil det elektriske utvalget vårt fortsette å vokse fra kompakt utstyr til tungt utstyr. For oss et dette en spennende reise inn i bygg- og anleggsnæringens fremtid. Bli med!

Volvo Construction Equipments veikart for elektrifisering. Vi starter med å elektrifisere kompakte anleggsmaskiner før vi går videre til tunge maskiner.

Vår ambisjon: 100 % fossilfrie kjøretøy fra Volvo Group fra 2040

Som en verdensledende produsent har vi et ansvar for å redusere karbonfotavtrykket vårt. Målet vårt er å oppnå netto null utslipp av drivhusgasser i verdikjeden innen 2040, med betydelige utslippsreduksjoner allerede i 2030.

Første prioritet i klimastrategien vår er å utvikle produkter og løsninger som reduserer  CO₂ fotavtrykket. Vi forstår at vi ikke kan gjøre dette alene. Vi må samarbeide med deg, partnerne våre og kundene våre for å skape reelle endringer.

Relaterte artikler

Volvo CE møter fremtiden med det største utvalget av elektriske maskiner

Med tre nye elektriske kompaktmaskiner - L20 Electric, EC18 Electric og ECR18 Electric som nå lanseres på markedet, viser Volvo Construction Equipment (Volvo CE) sitt engasjement for å bygge en verden som vi ønsker å leve i ved å tilby bransjens største utvalg av elektriske maskiner.

Les mer
Volvo L25 Electric gir vinteren den kalde skulder med miljøvennlig gaterengjøring

Den første elektriske kompaktlasteren fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) - Volvo L25 Electric - har bevist at den kan motstå alle stormer ved å bidra til å holde gatene i Köln i Tyskland rene og isfrie hele den lange, kalde vinteren.

Volvo CE lærer opp teknikere i overgangen til elektriske maskiner

Skiftet til elektriske maskiner krever mer enn bare det å gå over til nullutslippsmaskiner – hele forsyningskjeden må tilpasses for å optimalisere disse fremtidsrettende maskinløsningene. For å lette overgangen utvider Volvo Construction Equipment (Volvo CE) støtten til utleieselskapet LOXAM – slik at de får mest mulig ut av deres nyinnkjøpte elektriske maskiner.

Les mer
Vil du vite mer?

Send oss en melding, så hjelper vi deg med glede.

Kontakt oss