Construction Equipment Hrvatska

Nove namjenske lopate unapređuju produktivnost i profitabilnost Volvo utovarivača na kotačima

Najnovija proširenja ponude lopata za Volvo Construction Equipment utovarivače na kotačima objedinjuju pametan dizajn i nenadmašnu izdržljivost dajući dugotrajne performanse koje odgovaraju namjeni i uvjetima na gradilištu.

Nove namjenske lopate unapređuju produktivnost i profitabilnost Volvo utovarivača na kotačima

Volvo Construction Equipment je u svoju ponudu uveo tri nove lopate posebno dizajnirane da pristaju na Volvo utovarivače na kotačima L110-L350 – Volvo lopata za pijesak, Volvo lopata za rasute materijale s ravnim dnom i Volvo lopata za rasute materijale, koja će zamijeniti dosadašnji model.

Optimizirane za svoju namjenu, Volvo lopate za rasute materijale i Volvo lopate za pijesak omogućavaju utovarivačima na kotačima iskorištenje maksimalnog kapaciteta što kupcima štedi vrijeme, novac i trud. Iz široke ponude priključaka, Volvo kupci mogu izabrati one koji najbolje zadovoljavaju – i nadmašuju – zahtjeve gradilišta, i osiguravaju profitabilnije poslovanje.

Oblikovane za učinak
Inteligentno dizajnirane Volvo lopate za rasute materijale, Volvo lopate za rasute materijale s ravnim dnom i Volvo lopate za pijesak lako se pune zahvaljujući obliku lopate, uravnoteženom odnosu poda i leđa i udubljenim otvorima. Ove značajke poboljšavaju produktivnost i omogućavaju rukovateljima da u kraćem vremenu naprave više, smanjujući potrošnju goriva i do 20%.

Optimizirani štitnici protiv prosipanja usmjeravaju materijal i time bolje štite poluge, a zaobljene bočne ploče odlično zadržavaju materijal čime se osigurava efikasniji rad. Da se spriječi miješanja materijala različitih gradacija, lopate se odlikuju minimalnim džepovima.

Profitirajte na svakoj lopati
Bez obzira radite li u kamenolomu ili u šljunčari, Volvo lopata za rasute materijale je idealna partner koji jamči visoko produktivno rukovanje materijalom uz ekonomičnu potrošnju goriva. Vlasnici mogu očekivati najviši stupanj učinkovitosti uz smanjene troškove za gorivo zahvaljujući lopati koja se lako puni, što skraćuje vremena ciklusa. S Volvo lopatom za rasute materijale, rukovatelji mogu obaviti isti zadatak s manje goriva, što znači više utovarenog materijala uz manje troškove.

 Volvo lopata za rasute materijaleZa premještanje, skupljanje na hrpu i utovar rasutih materijala kao što je pijesak, šljunak i agregat, savršeno odgovara Volvo lopata za rasute materijale s ravnim dnom. Za radove na pijesku ili drugom mekanom terenu, ova lopata maksimalno poboljšava vuču i silu otkidanja, a pri tome zadržava čisto radno okruženje za nenadmašnu produktivnost i učinkovitost.

Volvo lopata za pijesak je idealan izborKod rada u uvjetima mekanog tla gdje je vuča kotača narušena, Volvo lopata za pijesak je idealan izbor. Dizajniran za rukovanje pijeskom ili sitnim agregatom, dugačak pod lopate omogućava maksimalno prodiranje u materijal što olakšava zahvat kotača, a ravan oblik pomaže da radna površina ostane čista i glatka.

Volvo lopata za pijesak

Proizvedeno u Volvu za Volvo
Izdržljivog dizajna koji podnosi grube uvjete, Volvo lopata za rasute materijale, Volvo lopata s ravnim dnom i Volvo lopata za pijesak izrađene su na desetljećima inženjerskog iskustva što im jamči dugi vijek trajanja. Kao i svi Volvo priključci, i ovi najnoviji modeli podvrgnuti su opsežnom testiranju da se zajamči najviši standard produktivnosti i izdržljivosti u bilo kojoj primjeni.

Da se osigura dugotrajnost lopata, na kritična mjesta postavljeni su dijelovi od čelika velike vlačne čvrstoće otpornog na trošenje, što neplanirane zastoje svodi na minimum. Bez obzira koliko jako ih opteretite, Volvo lopate su građene da traju, pružajući profitabilnost i maksimalno vrijeme rada bez zastoja.

Pored toga što dobivaju najproduktivnije i najpouzdanije lopate na tržištu, kupci uz to dobivaju i izvanrednu podršku kroz Volvo globalnu mrežu zastupnika i servisa. Kada treba zamijeniti potrošni dio, dobavljivost je zajamčena. Volvo je posvećen pozitivnom povratu investicija svojih kupaca.

Ključni tehnički podaci:


Ključni tehnički podaciKljučni tehnički podaci

June 2016.

Ends.

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite na:

Thorsten Poszwa

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com