СИГМА БЪЛГАРИЯ АД България

Фиксиран здраво с последния модел хидравлични бързосменници Volvo

Благодарение на фиксатора с универсален щифт, новият хидравличен бързосменник на Volvo е перфектното решение за оптимизиране на производството на компактните багери EC35D и компактните багери с малък радиус на завъртане ECR35D и ECR40D.

Фиксиран здраво с последния модел хидравлични бързосменници Volvo

Хидравличният бързосменник Volvo с фиксатор с универсален щифт е проектиран за работа с компактните багери Volvo EC35D и компактните багери с малък радиус на завъртане ECR35D и ECR40D, те превръщат машината в още по-гъвкава и ефективна, която отговаря на последните СЕ разпоредби за безопасност и покрива изискванията на международния стандарт ISO.

Хидравличният бързосменник позволява на оператора бързо и лесно свързване на редица съвместими с Volvo прикачни устройства без да се налага да излиза от кабината, също както и преминаване между регулярна и предна позиция на кофата. Червеният индикатор за фиксиране предоставя на оператора ясна визуална гаранция, че прикачното устройство е фиксирано. Прикачното устройство е фиксирано здраво чрез застопоряване на предния и заден щифт, и хидравличния предпазен клапан, който поддържа налягането.

Гарантирайки непроменена сила на разбиване, хидравличният бързосменник Volvo способства за постигане на високи нива на продуктивност. Проектиран с идеята за ниска височина и с товароподемна кука, бързосменникът способства за разгръщането на пълния капацитет на компактния багер.
volvo-hydraulic-quick-coupler-hosesИзборът на съвместими кофи включва: кофи за копаене Volvo, фиксирани кофи за копаене на канали, наклоняеми кофи за копаене на канали, хидравлични чукове и хидравлични захвати.

Основни спецификации:

Основни спецификации

April 2016 г.

За допълнителна информация, моля, посетете следния адрес в Интернет: www.volvoce.com/press Или се свържете с:

Thorsten Poszwa
Директор „Външни комуникации“
Volvo Construction Equipment
Тел.: межд. избиране +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Тел.: межд. избиране +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com