Volvo redskap til gravemaskin excav

utstyr for hjulgående gravemaskiner

Hydrauliske hammere

EFFEKTIV PIGGING

Volvo's hydrauliske hammere er designet for å arbeide i harmoni med din Volvo hjulgående gravemaskin og tilbyr deg den konsistente kraften og ytelsen du trenger – slag etter slag. Med et pålitelig design, og en rekke meisler og hammerkonfigurasjoner som passer din drift – Volvo's hydrauliske hammere er klar for å sette i gang på de mest krevende prosjekter.

Ta kontakt med din lokale forhandler angående hammerplater som passer til redskapsfestet på din maskin. 

Volvo redskap til gravemaskin hb14

HB14 Lavt støy

Volvo's hydrauliske hammere er designet for å fungere i harmoni med din Volvo-gravemaskin og gir deg den konsistente kraften og ytelsen du trenger – slag etter slag.

Tilgjengelig for: EWR150E, EWR130E

Volvo redskap til gravemaskin hb15

HB15 Lavt støy

Med et holdbart design, og en rekke forskjellige meisler og konfigurasjoner, tilpasset din drift, Volvo's hydrauliske hammere er klare til å ta fatt på selv de mest krevende prosjekter.

Tilgjengelig for: EWR150E

Volvo redskap til gravemaskin hb18

HB18 Lavt støy

Uansett hvilken oppgave den står ovenfor, den kraftige Volvo-hammeren er designet for å levere imponerende resultater, samtidig som at den reduserer drivstofforbruket og kravet til bæremaskinen.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

Volvo redskap til gravemaskin hb21

HB21 Lavt støy

To-trinns hastighetsjustering, kombinert med et omfattende utvalg av tilgjengelige meisler, betyr at Volvo's hydrauliske hammere tilbyr fleksibilitet og en skreddersydd løsning for ethvert bruksområde.

Tilgjengelig for: EW220E

Volvo redskap gravemaskin hb22

HB22 Lavt støy

Bygd med tanke på hardt arbeid, med en hydraulisk hammer fra Volvo kan du ta på deg selv de mest krevende oppgaver og forbli mer produktiv – enda lenger.

Tilgjengelig for: EW220E

Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt