Volvo redskap til gravemaskin excav

utstyr for hjulgående gravemaskiner

Skuffer

Den perfekte kombinasjonen

Velg fra er bredt utvalg av originale Volvo skuffer som er utviklet for å fungere optimalt sammen med din Volvo gravemaskin. Skuffene er tilgjengelige enten med direkteinnfesting eller med Volvos hurtigkoblinger. Skuffene GPX, TGX og CAX er spesielt utformet for å brukes sammen med rotortilt.

Volvo redskap til gravemaskin bucke

Universalskuffe – universalt kutt

Universal -skuffen er det ideelle valget for graving og håndtering av myke til middels materialer som smuss, leirjord,  sand og løse leirmasser med lave slitasjekarakteristikker og begrenset steininnhold. Den er utstyrt med slitasjebeskyttelse på sidene og i bunnen og et universelt tannsystem (GPE). Alternative sideskjær er også tilgjengelige.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo redskap til gravemaskin bucke

General purpose graveskuffer GPX

Denne skuffen er utviklet for graving i løse materialer, som sand, jord og grus. Skuffen har beskyttelse på sidene og sliteribber på tvers i ryggen på skuffen. Som standard er de utstyrt med Volvos GPE tannsystem.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

Volvo redskap til gravemaskin bucke

HD-skuffe – universalt kutt

Beregnet for produktiv graving i kompakte materialer som løs eller sprengt stein, hardpakket leire og stein. (~ 2100 kg/m3). Passer også for grus, brutt basalt, sandstein, granitt, sand med høyt kvartsinnhold, steinhåndtering, knust stein og andre kompakte materialer. Skuffen er generelt tyngre og kraftigere bygd enn GP-versjonen. Egenskapene inkluderer sliteribber som dekker nesten hele skuffebunnen, samt mulighet for skuffehjørner og sidekniver som ekstrautstyr.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EW160E, EWR150E

Volvo redskap til gravemaskin bucke

Pusseskuffe TGX

Volvo fast pusseskuffe er designet for å fungere optimalt under en rototilt. Innsvingte hjørner gjør det enkelt å jobbe tett på objekter, samtidig som man får en flott finish ved avretting eller planering. Skuffen har forlenget kniv , side beskyttelse og slitribber på tvers i ryggen av skuffen.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo redskap til gravemaskin bucke

Smalskuffe CAX

Smalskuffen er designet for arbeid i smale diker. Skuffen har en lang bunn med forlenget kniv, noe som gjør den godt egnet til avdekking av kabler og rør. Skuffen har sliteribber på tvers i ryggen av skuffen.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo tiltable ditching bucket

Hydraulisk pusseskuffe

Den hydrauliske pusseskuffen er en fleksibel løsning for vedlikehold av grøfter, landskapsforming og pussing av skråninger. Med 45° tiltvinkel i begge retninger gir den hydrauliske pusseskuffen ett godt sluttresultat – et perfekt valg når det kreves en glatt og jevn finish.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt