Volvo redskap til gravemaskin excav

utstyr for hjulgående gravemaskiner

Skuffer

Den perfekte kombinasjonen

Velg fra er bredt utvalg av originale Volvo skuffer som er utviklet for å fungere optimalt sammen med din Volvo gravemaskin. Skuffene er tilgjengelige enten med direkteinnfesting eller med Volvos hurtigkoblinger. Skuffene GPX, TGX og CAX er spesielt utformet for å brukes sammen med rotortilt.

General purpose bucket - Universal cut

General purpose buckets are designed to be used in a large variety of ground conditions for all digging jobs. Handles materials like soil, clay, sand and dirt as well as tougher grounds with gravel and stones. To meet any work conditions or applications Volvo buckets has a profile and a radius design that is optimized for Volvo machines in capacity, filling factor and digging force for highest productivity and profitability.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Detaljer

General purpose graveskuffer GPX

Denne skuffen er utviklet for graving i løse materialer, som sand, jord og grus. Skuffen har beskyttelse på sidene og sliteribber på tvers i ryggen på skuffen. Som standard er de utstyrt med Volvos GPE tannsystem.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

Detaljer

Pusseskuffe TGX

Volvo fast pusseskuffe er designet for å fungere optimalt under en rototilt. Innsvingte hjørner gjør det enkelt å jobbe tett på objekter, samtidig som man får en flott finish ved avretting eller planering. Skuffen har forlenget kniv , side beskyttelse og slitribber på tvers i ryggen av skuffen.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Detaljer

Smalskuffe CAX

Smalskuffen er designet for arbeid i smale diker. Skuffen har en lang bunn med forlenget kniv, noe som gjør den godt egnet til avdekking av kabler og rør. Skuffen har sliteribber på tvers i ryggen av skuffen.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

Detaljer

Hydraulisk pusseskuffe

Den hydrauliske pusseskuffen er en fleksibel løsning for vedlikehold av grøfter, landskapsforming og pussing av skråninger. Med 45° tiltvinkel i begge retninger gir den hydrauliske pusseskuffen ett godt sluttresultat – et perfekt valg når det kreves en glatt og jevn finish.

Tilgjengelig for: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Detaljer
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt