Volvo redskap til kompaktlaster

utstyr for kompakte hjullastere

Redskapsfester

Redskapsfester

Et hydraulisk redskapsfeste muliggjør raskt og enkelt bytte av redskap.

Volvo redskap til kompaktlaster

Redskapsfeste tpz

Volvo TPZ redskapsfeste gir raskt og enket bytte av redskaper med Volvos TPZ standard. Utformingen av TPZ braketten øker ikke byggemålet mot redskapet, slik at brytekraft og tipplast opprettholdes.

Tilgjengelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Redskapskopling VAB-Z

Den åpne konstruksjonen og utmerkede sikten gjennom Z-redskapskoplingen muliggjør raskt og sikkert bytte av redskapet. Dekker et bredere spekter enn P-typen.

Tilgjengelig for: L45H, L35G, L30G, L25 Electric

Detaljer

Redskapsfeste P

Den åpne konstruksjonen gir svært god sikt gjennom redskapsfestet, som sikrer raskt og sikkert bytte av redskap.

Detaljer

Redskapsfeste SSL

Redskapsfeste i henhold til standarden for skid-styrte kompaktlastere. Gjør at du kan bruke redskap fra kompaktlastere på din Volvo kompakte hjullaster.

Tilgjengelig for: L35G, L30G

Detaljer

Sveist Redskapsfeste VAB-STD (TPV)

Standard Volvo Sveist Redskapsfeste (VAB-STD), også kalt TPV, er det mest brukte redskapsfestet i verden. Opprinnelig utviklet av Volvo og har bevist resultater i flere tiår verden rundt. VAB-STD gir sikkert og raskt utstyrsskifte, på tvers av mange maskingenerasjoner, samt økt sikt under bruk av Volvo-pallegafler. ISO-organisasjonen har laget en internasjonal standard basert på Volvo's design – ISO 23727.

Tilgjengelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Detaljer

Støpt Redskapsfeste VAB-STD (TPV)

Standard Volvo Støpt Redskapsfeste (VAB-STD), også kjent som TPV, er Volvo's svar på sikt- og vektforbedrende redskapsfester. Fullutviklet av Volvo og med globalt beviste resultater. Det støpte redskapsfestet VAB-STD gir sikkert og raskt utstyrsskifte, på tvers av mange maskingenerasjoner, pluss en veldig åpen design som øker sikten. ISO-organisasjonen har laget en internasjonal standard basert på Volvo's design – ISO 23727.

Tilgjengelig for: L50H, L45H, L35G, L30G

Detaljer
Volvo forhandleroversikt redskap
Ta kontakt

Vil du bestille eller vite mer? Send oss en melding.

Ta kontakt