Volvo L45H og L50H er fullastet for allsidig ytelse

De nye L45H og L50H hjullasterne fra Volvo Construction Equipment er velbalanserte maskiner, bygget på en solid design som sikrer den beste ytelse selv, på trange arbeidsområder.

Volvo L45H og L50H er fullastet for allsidig ytelse.

H-serien hjullastere fra Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er effektive maskiner på enhver arbeidsplass og i et hvert bruksområde. Utstyrt med Volvo's unike Torque Parallel (TP) lasteaggregat, disse maskinene er bygd for å levere høy brytekraft og god parallellføring gjennom hele løfteområdet. 

En lang akselavstand, lavt tyngdepunkt og en god vektfordeling gir maskinen overlegen stabilitet i røft og ulendt terreng. En robust, kompakt design – med et kraftig midtledd og en skrånet motvekt – sikrer en stabil, kraftig ytelse på alle arbeidsområder. Den kraftige Volvo-motoren er tverrstilt for økt kjørestabilitet. 

L45H og L50H har Volvo's intelligente "Load Sense"-hydraulikksystem som leverer olje til hydraulikkfunksjonene etter behov. Det gir en rask respons, kortere syklustider og et redusert drivstofforbruk. Lastearmsdempingen (BSS) øker produktiviteten med opptil 20 % ved å absorbere støtene og å redusere hoppingen og skuffesølet. 

L45H-L50HTakler alle typer terreng
L45H og L50H gir en enestående ytelse under alle forhold, fra ulendt terreng til slett betong. En optimalisert drivlinje kombinerer en kraftig motor med en utmerket transmisjon og akslinger for å arbeide i harmoni med hydraulikken og styringen. For overlegen holdbarhet og pålitelighet.

Maskinene er utstyrt med robuste Tier 4 Final Volvo-motorer som gir maskinene høyt dreiemoment ved lavt turtall. Motoren har en EGR-funksjon (Exhaust Gas Recirculation) i kombinasjon med et integrert dieselpartikkelfilter (DPF) og et SCR-system (Selective Catalytic Reduction).

Kraftige planetakslinger sikrer en lang levetid under de tøffeste forhold, og den fremre og bakre differensialsperren har en 100 % mekanisk klokobling for å forbedre grepet og opprettholde maksimal trekkraft på alle underlag.

Disse hjullasterne har en drivstoffeffektiv hydrostatisk transmisjon som tilpasser kraften til alle førerkrav. Dette gir god kontroll ved presisjonsarbeid og full effekt ved mer krevende arbeid. En hydraulisk kjølevifte, som er elektronisk styrt, regulerer temperaturen til alle vitale komponenter. Dens reversible funksjonalitet blåser luften i motsatt retning for selvrensing av kjøleenhetene. 

En komfortabel førerplass
L45H og L50H har Volvo's bransjeledende førerhus for et komfortabelt og produktivt arbeidsskift. Det ROPS/FOPS-godkjente førerhuset har ergonomisk plasserte betjeningselemeter, et utmerket klimasystem, god sikt i alle retninger, og et lavt støynivå. Det støpte taket og veggene holder støy og vibrasjoner på et minimum og reduserer førerbelastningen. 

Spakstyringen (CDC) gir maskinføreren en mulighet til å styre maskinen med en styrespak. Dette forbedrer førerkomforten, reduserer førerbelastningen, og sikrer bedre produktivitet ved lange arbeidsdager. Volvo's klimasystem sikrer komfortabel betjening, og tilbyr Automatic Heat Control (AHC, ekstrautstyr) eller Air Condition (AC) for perfekt temperatur i førerhuset. 

Luftinntaket for førerhusventilasjonen er plassert høyt oppe på maskinen der luften er renest. Forfilteret, som er enkelt å skifte, filtrerer ut større støvpartikler før luften passerer gjennom hovedfilteret og videre inn i førerhuset, noe som gir frisk og ren luft til maskinføreren. For økt sikkerhet sørger store, sklisikre trinn og rekkverk for enkel inn- og utstigning av førerhuset. 

Rask service
Volvo's L45H og L50H har blitt bygd for enkel og problemfri service. Servicepunkter som nås fra bakkenivå og samlede smørepunkter sørger for enkelt og raskt vedlikehold. Den pendlende bakakselen er opplagret i en vedlikeholdsfri vugge. Dens lagre og foringer er engangssmurte og beskyttes av velprøvde tetninger, noe som reduserer vedlikeholdsarbeidet og øker driftstiden. Maskineiere kan maksimere maskinens driftstid med Volvo's diagnoseprogrammer. MATRIS analyserer maskinens driftsdata og VCADS Pro kan tilsvarende justere maskinfunksjonene.

Koble til
Disse hjullasterne er utviklet for å fungere i harmoni med en rekke Volvo-redskaper, som er perfekt tilpasset lasteaggregatets geometri for å optimalisere brytekraften, trekkraften og løftekraften. Disse maskinene kan leveres med fabrikkmontert tilleggshydraulikk for å kunne betjene en rekke redskaper.

Volvo's standard hydrauliske redskapsfeste VAB-STD, også kjent som TPV, er internasjonalt ISO-standardisert og gir et rask og sikker skifte av redskaper for mer fleksibilitet på arbeidsområdet. Det kraftige og oversiktlige redskapsfestet lar maskinføreren se festepunktene tydelig fra førerhuset. Volvo VAB/TPZ-redskapsfestet lar deg enkelt skifte redskaper med et TPZ-adapter. Det slanke designet til redskapsfestet bringer redskapet nærmere maskinen for bedre nyttelast.

Hovedspesifikasjoner

HovedspesifikasjonerSlutt.

April 2016

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa                                           
Direktør, Ekstern kommunikasjon                              
Volvo Construction Equipment                                  
Tlf.: int + 32 4918 60331                                            
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                          
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com