Volvo Construction Equipment lanserer helt nye nettsider

Oversiktlig navigasjon, mobilvennlig visning og modernisert design gjør Volvo Construction Equipment's nye nettsider til en brukervennlig og informativ opplevelse uavhengig av type enhet.

Volvo Construction Equipment lanserer helt nye nettsider

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) inviterer sine kunder til å utforske den norske versjonen av de nye nettsidene til Volvo CE på adressen www.volvomaskin.no. De nye nettsidene inneholder verdifull informasjon om maskiner, utstyr, service, reservedeler og tilleggstjenester fra Volvo Maskin, alt organisert i et mer brukervennlig og intuitivt format.

“Det er viktig at våre kunder og samarbeidspartnere har tilgang til den riktige informasjonen – når og hvor de trenger det,” sier Tom O´Brien, leder for markedsføringssystemer innen Volvo CE's salgsregion EMEA. “Uansett hvilken type enhet besøkende på nettstedet benytter – en PC, et nettbrett eller en smarttelefon – vil de nå oppleve en mer robust plattform, designet for å hjelpe våre kunder til å finne det de leter etter på en rask og enkel måte.”

Nyttige funksjoner
I tillegg til oversiktlig design og rask respons, gjør de oppdaterte nettsidene det lettere å finne og sammenligne maskiner. Produktvelgerfunksjonen gir besøkende mulighet til å se alternative modeller som ligger nærme hverandre i vekt eller ytelse, og sammenligne spesifikasjonene for disse. Det er enkelt å klikke videre for mer detaljert informasjon som produktfilmer og brosjyrer. Samtidig gir oversikten over redskap og utstyr besøkende mulighet til raskt å få oversikt over tilgjengelige utstyr tilhørende de enkelte Volvo-modellene – fra redskapsfester til et stort utvalg av skuffer, tiltrotatorer, klør, hammere og spesialløsninger.

Kom i kontakt med Volvo
De nye nettsidene er en av mange mulige veier for å komme i kontakt med Volvo. Andre veier er Facebook, Twitter, YouTube og Instagram.

Slutt.

September, 2016

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press
Eller kontakt:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Sales Region EMEA (Europe – Middle East – Africa) 
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Besøk http://www.thenewsmarket.com/volvogroup for å få tilgang til filmer fra Volvo Group. Du kan se demo og bestille filmer som MPEG2-filer, eller på Beta SP tape. Registrering og filmer er gratis for pressen.