Volvo Co-Pilot sikrer en presis og lønnsom ytelse

Det smarte og interaktive displayet fra Volvo Construction Equipment tilbyr sanntidsinnsikt under arbeidet hos utvalgte Volvo-maskiner, som ved ethvert bruksområde sikrer den høyeste standarden for effektivitet og nøyaktighet.

Volvo Co-Pilot sikrer en presis og lønnsom ytelse

Volvo Construction Equipment har utviklet Volvo Co-Pilot, et banebrytende display for utvalgte Volvo-maskiner. Den høyoppløste berøringsskjermen er maskinførerens partner i førerhuset, og gir ubegrenset tilgang til alle de integrerte funksjonene som kreves for utnytte en Volvo-maskins fulle ytelsespotensiale. Ved å levere en rekke løsninger for produktivitet, drivstoffeffektivitet, driftstid og sikkerhet, det bransjeledende 10" displayet gir maskinføreren og maskineieren all den informasjonen som trengs for å sikre en svært produktiv og lønnsom drift.

Hold produksjonen oppe og i gang
Enten ved komprimering av asfalt, graving av grøfter, eller ved lasting av tungt materiale, Volvo Co-Pilot tilbyr uovertruffen kontrollerbarhet, som sikrer maksimal nøyaktighet og driftstid på tvers av en rekke bruksområder og maskiner. Men Volvo Co-Pilot kan ikke gjøre det alene. Det interaktive displayet fungerer sammen med Volvo Assist, som så langt består av Load Assist for hjullastere, Dig Assist for gravemaskiner, Compact Assist for asfaltvalser og Pave Assist for utleggere. Volvo Co-Pilot er designet for å fungere sømløst med hvert bruksområde, og gir driftsdata i sanntid for en responsiv, harmonisk og effektiv driftserfaring.

Ved å benytte Volvo Co-Pilot får maskinføreren lettilgjengelig og enkel tilgang til alle funksjonene i Volvo Assist, som er fabrikkmontert i utvalgte hjullastere, gravemaskiner, asfaltvalser og utleggere fra Volvo. Med lettilgjengelig informasjon om maskin, jobb og materiale, maskinførerne kan gjøre mer arbeid per liter drivstoff, for maksimal drivstoffeffektivitet og produktivitet.

I tillegg til å garantere presis ytelse, det kraftige displayet holder produksjonen i gang med full kapasitet. Enhver jobb, Volvo Co-Pilot sikrer at den vil bli ferdig i tide. Takket være Volvo Co-Pilot og den totale synkroniseringen med Volvo Assist oppnår både maskinføreren og maskinen høyere driftstid for å holde jobben i gang, og virksomheten lønnsom.

Sikker og enkel betjening
Volvo Co-Pilot kjør ikke bare krevende jobber enklere, systemet reduserer også forstyrrelsene under arbeidet - for økt sikkerhet på arbeidsområdet. Det ergonomisk plasserte displayet reduserer forstyrrelsene av maskinføreren med færre menyer på skjermen og bidrar til å holde fokus på oppgaven. Når forhåndsinnstilte driftsgrenser nås varsler Volvo Co-Pilot maskinføreren med lyd og visuelle symboler. Ved å utnytte denne intelligente teknologien reduseres behovet for ekstra personell på arbeidsområdet, og behovet for å bevege seg rundt maskinen elimineres - for bedre sikkerhet og maskinførerkomfort.

Med Volvo Co-Pilot, maskinføreren kan enkelt, raskt og uavhengig håndtere alle operasjoner. Displayet i førerhuset er intuitivt nok til å kunne betjenes med minimal opplæring og gir tips under bruk for å optimalisere brukervennligheten og driftstiden. Maskinførere kan også tilpasse funksjoner og mål i løpet av sekunder, og enkelt overvåke arbeidets fremdrift med større selvstendighet og sikkerhet.

Plass til å vokse
Med et 14 GB internt minne, Volvo Co-Pilot tilbyr plass til omtrent syv måneder med detaljerte opplysninger om maskinens ytelse og produktivitet. Denne informasjonen gjør at kundene får muligheten til å analysere bruken av maskinen og for å identifisere områder for forbedring.

Ved bestilling av Volvo Assist-løsninger vil kundene automatisk motta Volvo Co-Pilot, som stadig forbedres av Volvo-ingeniører. Med nåværende og fremtidig støtte, Volvo utvikler Volvo Co-Pilot for å gi utvidet funksjonalitet som utelukkende er fokusert på kundenes behov. Volvo's omfattende forhandlernett er den beste partneren for å møte virksomhetens behov, inkludert maskiner, redskaper, deler, garanti og service.

Slutt.

April 2016

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 490 65 96 68
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com