Ny B-serie av anleggsvalser

De nye SD75B, SD115B og SD135B anleggsvalsene fra Volvo Construction Equipment er fullpakket med avansert teknologi som tilpasser seg bruksområdet og arbeidsområdet, og gir maksimal allsidighet og ytelse.

Ny B-serie av anleggsvalser

Vi presenterer de nye Stage IV-kompatible anleggsvalsene fra Volvo Construction Equipment. Disse allsidige og intelligente maskinene hjelper maskinføreren med å oppnå en så høy grad av ytelse og effektivitet som mulig uavhengig av driftskravene. Volvo's avanserte Drum Control System lar for eksempel maskinføreren – via en lettbetjent konsoll – justere frekvensen og amplituden, og kompensere for de forskjellige jordtypene og driftsforholdene. To frekvensinnstillinger kommer som standard, men fem kan velges som ekstrautstyr. Høy eller lav amplitude kan velges for å justere trommelens dynamiske kraft basert på bruksområdet og massens dybde. Den optimaliserte sentrifugalkraften og auto-vibrasjonsfunksjonen øker også ytelsen, brukervennligheten og produktiviteten.

Trekkraftssystemet gir god fremkommelighet og trekkraft ved vanskelige driftsforhold. Ved bratte skråninger og glatt underlag forhindres hjulene eller trommelen i å slure, for utmerket klatreevne, ytelse og produktivitet.

Anleggsvalser i B-serien kan settes opp i tre forskjellige konfigurasjoner og er tilgjengelig med en glatt trommel eller med en knastetrommel. Anleggsvalsen kan derfor raskt og enkelt konverteres fra glatt trommel til knastetrommel ved å montere på en knastet mantel –  for økt allsidighet.

Volvo SD115B

Enestående effektiv
Den effektive Stage IV-kompatible Volvo-motoren leverer høyt dreiemoment ved lavt turtall for redusert utslipp og drivstofforbruk uten at det fører til redusert effekt. ECO-modus nå kommer som standard på SD75B, SD115B og SD135B-modellene, og kan gi inntil 40 % reduksjon i drivstofforbruket ved å tilpasse motorturtallet til driftsmoduset. I tillegg gir den nye utformingen av eksenterenheten raskere oppstartshastigheter ved lavt trykk for økt drivstoffeffektivitet.

Den passive regenerering renser automatisk filteret ved normal drift uten tiltak fra maskinføreren, eller at det får negativ innvirkning på ytelsen. Imens trekker den hydraulisk drevne variable kjøleviften kun effekt når det trengs. Lavere viftehastigheter reduserer støyen, noe som fører til bedre førerkomfort og lavere totale eierkostnader.

Komfort og betjening
B-serien bidrar derfor med å fremme høy førereffektivitet og produktivitet takket være det bransjeledende førerhuset med utmerket sikt, samlede ergonomiske betjeningselementer og et behagelig førermiljø. Det ROPS/FOPS-godkjente førerhuset har vinduer som går helt fra gulvet og opp til taket for glimrende oversikt over arbeidsområdet og med uhindret sikt til trommelen, mens den fullt justerbare førerstolen kan roteres og forskyves for å ytterligere øke sikten og komforten. Det nye avanserte informasjonspanelet som viser driftsinformasjon og hoveddiagnostikk er alltid lettlest, selv i sterkt sollys.

Robust og pålitelig
De nye Volvo anleggsvalsene SD75B, SD115B og SD135B er også noen av de mest robuste og holdbare anleggsvalsene som er på markedet. De gir suveren driftstid og har lang levetid. B-seriens modeller har høykvalitetskomponenter, smart røropplegg og en ren design. Den kraftige trommelen, midtleddet og rammekomponentene er konstruert og produsert for lang levetid og høy ytelse. Rammene er sveist og bygd av høykvalitets stål der presise og solide sveiser garanterer en sterk konstruksjon. Alle komponenter og elektronikk har blitt flyttet inn i førerhuset og montert på bakveggen for å beskytte dem mot elementene.

Et tiltbart førerhus er standard på modellene i B-serien for å gi enkel servicetilgang til alle hydraulikkomponentene. Motordekslet løftes elektrisk for åpen tilgang til motorrommet fra bakkenivået. Vedlikehold og inspeksjoner kan utføres mer effektivt med minimal ståtid – noe som gir økt produktivitet og pålitelighet.

Hovedspesifikasjoner:

Hovedspesifikasjoner

Anleggsvalsene SD75B, SD115B, SD135B er tilgjengelig i EMEA-regulerte markeder.

Slutt.

January 2016

Thorsten Poszwa   
                                                    
Direktør, Ekstern kommunikasjon                  
Volvo Construction Equipment                                  
Tlf.: int + 32 4918 60331                                            
Email: thorsten.poszwa@volvo.com                          
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

 

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com