75-tonneren Volvo EC750E optimaliserer produktivitet og lønnsomhet

Den nye EC750E fra Volvo Construction Equipment har innovasjoner for økt drivstoffeffektivitet og produktivitet. Enestående ytelse og lavere driftskostnader sikrer maksimal avkastning på din investering.

75-tonneren Volvo EC750E optimaliserer produktiviteten og lønnsomheten

EC750E fra Volvo Construction Equipment er en beltegraver i 75-tonnsklassen som tilbyr en perfekt kombinasjon av kraft og stabilitet, som sikrer stor kapasitet i hvilket som helst bruksområde. Maskinen drives av Volvo's Tier 4 Final/Stage IV kompatible D16-motor, som har fått økt effekt til 374 kW / 502 hk. Avansert teknologi for høy drivstoffeffektivitet sikrer ekstremt rask og presis betjening, for maksimal produktivitet og lønnsomhet.

EC750E har innovativ elektro-hydraulisk teknologi optimalisert for å fungere i harmoni med den kraftige motoren, for økt maskinkontroll og produktivitet. Hydraulikksystemet, i kombinasjon med Volvo's avanserte ECO-modus, arbeider sammen for å redusere interne tap i hydraulikksystemet – noe som resulterer i bedret drivstoffeffektivitet uten tap av ytelse.

Det bransjeledende Volvo-førerhuset som er bygget med maskinføreren i tankene, leverer enestående førerkomfort og lavt støynivå for optimal førerproduktivitet. Ergonomisk plasserte betjeningselementer – inkludert manøverspaker, tastatur og LCD-skjerm – og god sikt i alle retninger, sikrer maksimal effektivitet og brukervennlighet. Det romslige førerhuset har rikelig med oppbevaringsplass og beinplass, 12 luftdyser og en komfortabel førerstol. Dette bidrar til å holde maskinføreren opplagt og fokusert.

Ytelse i toppklasse
EC750E gir overlegen graveytelse selv under de tøffeste driftsforhold, med en maksimal brytekraft på 323 / 342 (Power Boost) kN, samt god drivstoffeffektivitet og raske syklustider for maksimal avkastning på din investering. Den velbalanserte maskinen har bred sporvidde, lange belter, et justerbart understell og en optimalisert motvekt for høy stabilitet, slik at førerne kan arbeide komfortabelt i vanskelig terreng.

Et integrert arbeidsmodussystem er designet for å forbedre drivstoffeffektiviteten og maskinens ytelse. Førerne kan velge arbeidsmodus i forhold til bruksområdet, for å sikre det korrekt oppsett til enhver jobb.

Maskinen har kraftige belter og høy trekkraft for å sikre fremkommelighet ved arbeid i bratt terreng og ved belting over dårlig underlag. Maskinens stabilitet kombinert med det nyutviklede hydraulikksystemet gjør at kundene redusere syklustidene og øke lønnsomheten.

Alltid klar til innsats
Den robuste og driftssikre Volvo EC750E er konstruert for å oppnå maksimal driftstid. Maskinens kraftige design, slitesterke komponenter og enkel servicetilgang sikrer at kundene får jobben gjort raskt og uten forsinkelser.

EC750E har forsterket og kraftig bom og stikke av høyfast stål, konstruert for tøft arbeid år ut og år inn, for å maksimere driftstid og ytelse. For ekstra beskyttelse under tøffe driftsforhold er det sveist på strips på undersiden av stikka, og en kraftig plate er montert på undersiden av maskinen. En kraftig rammekonstruksjon bidrar til lang levetid og maksimal driftstid under krevende driftsforhold.

For ytterligere å maksimere driftstiden kan service og vedlikehold utføres på en rask og trygg måte, takket være lett tilgjengelige vedlikeholdspunkter som kan nås gjennom brede og bekvemt plasserte deksler og via innvendige og utvendige gangveier.

Som ekstrautstyr tilbys FOG-godkjente (Falling Object Guard) og FOPS-godkjente (Falling Object Protective Structure) førerhus for ekstra sikkerhet og holdbarhet. Dette bidrar til trygt arbeidsmiljø under vanskelige driftsforhold. EC750E kan også utstyres med hele beltestyringer for ekstra beskyttelse.

Allsidighet
For å øke allsidigheten kan Volvo tilby en rekke kraftige redskaper, inkludert standardskuffer, HD-skuffer og "Extreme Duty" skuffer, alle spesialbygd for at din Volvo gravemaskin skal oppnå maksimal produktivitet.

Volvo's HD-skuffer og "Extreme Duty" skuffer er konstruert av slitesterkt stål som takler kompakte og harde materialer. Perfekt for bruk i steinbrudd og innen gruvedrift der det kreves lang levetid og maksimal ytelse. For å øke skuffens holdbarhet er skuffene tilgjengelige med et bredt spekter av tenner, sideskjær, segmenter og slitehæler.

Volvo tilbyr også et integrert styresystem for redskaper der innstillingene til opp til 20 forskjellige redskaper kan lagres. Systemet lar maskinføreren forhåndsinnstille oljemengde og trykk fra førerhuset via en berøringsskjerm, for å sikre fleksibilitet gjennom bruk av ulike redskaper.

Spesifikasjoner:

Hovedspesifikasjoner*Basert på maskinkonfigurasjon: 6,6 m bom, 2,9 m stikke, 12 100 kg motvekt

Slutt.

April 2016

For mer informasjon, vennligst se: www.volvoce.com/press

Eller kontakt:

Thorsten Poszwa
Direktør, Ekstern kommunikasjon 
Volvo Construction Equipment 
Tel: int +32 490 65 96 68 
Email: thorsten.poszwa@volvo.com 
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com