VOLVO CE LANSERER ONLINE KONFIGURATOR OG TILBUDSVERKTØY FOR ELEKTRISKE MASKINER

Volvo Construction Equipment har laget et nettbasert verktøy som lar kunder

konfigurere og få tilbud på elektriske kompakte gravemaskiner og hjullastere. Løsningen er et nytt skritt innen både e-handel og introduksjon av elektriske anleggsmaskiner i markedet.

I første omgang er konfiguratoren tilgjengelig i Norge og Nord Amerika. Verktøyet på Volvo CE’s nettsider lar brukere konfigurere alle modellene i sortimentet bestående av fem elektriske kompaktmaskiner med det utstyret de ønsker, og se veiledende priser.

Forenkling av kjøpsprosessen
Siden Volvo CE første gang åpnet for forhåndsbestilling av sine elektriske maskiner i 2020, har kunder kunnet reservere en maskin online. Nå kan de også konfigurere maskinene med aktuelt utstyr, og umiddelbart se produsentens veiledende pris.

Konfiguratoren vil lede dem gjennom disse alternativene:

Utstyr — Vanlig utstyr som dekk, skuffer, gaffelløft og hydraulisk hammer vil være tilgjengelig for valg.

Hurtigladere — Det kan velges mellom 3 ulike varianter av hurtigladere.

Til slutt vil kundene se et prisestimat. Informasjonen vil deretter sendes til en av våre selgere som følger opp personlig med f.eks. ulike finansieringsmuligheter fra Volvo Finans.

«Løsningen er et nytt steg innen både elektrifisering og digitalisering, og gjør informasjon om vårt bransjeledende sortiment av elektriske maskiner tilgjengelig for alle. Målet er å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å orientere seg og komme i kontakt med oss», sier David Kristianslund.

Dette starter som et pilotprosjekt i Norge, USA og Canada. Plattformen vil fungere som et testmiljø for fremtidige løsninger som kan skaleres opp for andre markeder.

For å prøve konfiguratoren, besøk https://www.volvoce.com/norge/nb-no/volvo-maskin-as/products/electric-machines og velg modellen du ønsker.

For ytterligere opplysninger, kontakt:

Frode Andersen

Produktsjef, Volvo Maskin AS
Tlf.: 474 63 2224
frode.andersen@volvo.com

David Kristianslund

Salgsdirektør, Volvo Maskin AS
Tlf.: 913 25 014
david.kristianslund@volvo.com