Nå kan du bestille prøvekjøring av Volvo ECR25 og Volvo L25 elektriske maskiner på nett

De nye elektriske kompaktmaskinene fra Volvo har allerede blitt en stor suksess i Norge. For at enda fler skal få teste maskinene åpner Volvo Maskin nå for nettbestilling av prøvekjøring på fire avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Trondheim.

Interessen for elektriske anleggsmaskiner er stor. Volvo ønsker å gi sine kunder mulighet til å prøve maskinene i praktisk arbeid, og samtidig få informasjon om ladeløsninger, realistisk driftstid, og hvilke muligheter maskinene har å by på. For å legge til rette for en god kundeopplevelse er det åpnet mulighet for å bestille tid for prøvekjøring online på hjemmesidene til Volvo Maskin. Via en bookingkalender vises ledige tidspunkt, og ved å legge inn kontaktinfo sendes en E-post som bekrefter avtalt tidspunkt for prøvekjøring. De to elektriske modellene Volvo L25 Electric 5 tonns kompakt hjullaster og Volvo ECR25 Electric 2,8 tonns kompakt gravemaskin vil være tilgjengelig på fire av Volvo Maskin sine avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Oslo. Maskinene vil i første omgang være tilgjengelig for prøvekjøring fram til sommerferien.

-Vi synes dette er en fin måte å møte kundene på, spesielt nå som koronasituasjonen setter begrensninger med hensyn til antall personer som kan møtes, sier salgsdirektør i Volvo Maskin David Kristianslund. -Vi følger selvsagt alle anbefalinger for å hindre smittepredning, og kundene som kommer til våre anlegg for å prøvekjøre maskinene blir møtt av én eller to av våre representanter.

-Det er første gangen vi prøver dette innen Volvo Construction Equipment. Vi ønsker å legge til rette for at kundene enkelt og sømløst skal kunne bevege seg fra en digital opplevelse og over til praktisk prøvekjøring av maskinene, sier Gustav Boberg, Product Owner Digital Change i Volvo CE. -Kalenderen viser ledige tidspunkt i sanntid, og avtalen bekreftes umiddelbart uten behov for telefonkontakt. Vi håper at denne digitale løsningen vil bidra til at enda flere vurderer våre elektriske løsninger, avslutter Gustav Boberg.

Bestill prøvekjøring >

For ytterligere opplysninger, kontakt:

Stian Brække

Produktsjef, Volvo Maskin AS

Tlf.: 918 47 599

E-post: stian.brakke@volvo.com

David Kristianslund

Salgsdirektør, Volvo Maskin AS

Tlf.: 913 25 014

E-post: david.kristianslund@volvo.com